2777
2789

من عقدم چند وقت دیگه میخام برم سر خونه زندگیم میخام بدونم زندگی چطوره 

مثلن چند وقت یکبار برنج و قند و روغن و چایی میگیرید ما که دو نفریم چند وقت یکبار نیازه 

لطفاً راهنمایی کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر من یه اخلاقی داره همه چیو یه دفعه و زیاد میخره واسه خونه خودمم به اندازه و دقیق مصرف میکنم اهل ریخت و پاش نیستم خرید خونه با شوهرمه لیست میدم میخره میوه و سیب زمینی پیاز و این چیزا دو هفته یه بار روغن مرغ گوشت و این چیزا یه دفعه یه عالمه میخره جوری که تا دوماه اینا نیاز به چیزی ندارم 

بستگی داره جای نگهداری دارید یا نه، ما آپارتمانی هسیم، اینا رو معمولا مثلا برنج برا ۵ ماه این حدودا میشع، چای سه ماه یکبار، روغن ماهیانه، قند هیچی

بستگی به رفت و آمد و مصرف خودت هم داره، ما زیاد کسی نمیاد خونمون

اول ماه میرم هایپر خرید کلی میکنم یه ده تومنی میشه

بستگی داره 

رفت وآمد

شوهرت تمام وعده غذایی بخوادیانه

بستگی به خریدتون داره مثلاً برنج اندازه یک سالتون بخرید

واینکه نگران نباش چندماه اول مهمون تویخچالی مامانت هستی 

بقیشم خداروزی رسونه

الان دیگه نزدیک هر خونه  ای سوپری هست نیاز نیست ماهانه خرید بشه 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
بستگی داره رفت وآمدشوهرت تمام وعده غذایی بخوادیانهبستگی به خریدتون داره مثلاً برنج اندازه یک سالتون ...

از خانوادم خیلی دور میوفتم و حتا از خانواده شوهرم دورم اونا روستان ما شهریم خانواده خودمم که کلن شهر دیگه آن همسرم اصن بد غذا نیس هرچی باشه میخورخ