2777
2789
عنوان

کات کردمم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 45 پست

یعنی حتی شبا ۱۰ دقیقه هم وقت نداشت واست؟پسرا اکثرا همینن عزیزم اولاش خودشونو خوب نشون میدن بعد هی سرشون شلوغ میشه و...یهویی نفر سوم میاد 

به نظرم خوب کاری کردی 

اگرم برگشت تا ازش مطمئن نشدی بهش اصلا برنگرد

منم داشتم همین موردو ماا شبا تاا صبح ویدیو کال بودیم گذشتو گذشت هی گفت سرم شلوغه کار دارم یا خستم خوابم میادو..بعد فهمیدم با یکی دیگس

- پُشتِ اَبࢪهآ نُوࢪ هَنوّز نَفَس میّڪِشِہ!
یعنی حتی شبا ۱۰ دقیقه هم وقت نداشت واست؟پسرا اکثرا همینن عزیزم اولاش خودشونو خوب نشون میدن بعد هی سر ...

اینم همون بعد برگشت گفت باشه منکه شرایطمو توضیح دادم اولوییتم کارمه 

منم گفتم اوکی بلاکش کردم 

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با عقلتم تصمیم بگیر نه با احساسات

اگر از لحاظ منطقی دیدی نمیتونی باهاش باشی دلتنگیو تحمل کن یه مدت بگذره عادت میکنی

من اولاش ک جدا شدم فکر میکردم دنیا به اخر رسیده و من میمیرمو...ولی حالا چهرشم به زور یادم میااد

اینم همون بعد برگشت گفت باشه منکه شرایطمو توضیح دادم اولوییتم کارمه منم گفتم اوکی بلاکش کردم

اولویتش کارشه!!!چه مسخره وقتی یکیو به عنوان پارتنر وارد زندگیت میکنی در قبالش مسئولی وظیفته واسش وقت بذاری از کارت بگذری و...

با عقلتم تصمیم بگیر نه با احساساتاگر از لحاظ منطقی دیدی نمیتونی باهاش باشی دلتنگیو تحمل کن یه مدت بگ ...

دقیقا ببین ما در طول روز تیکه تیکه خرف میزدیم ولی میگفت وقت ندارم نیم ساعتم باهات حرف بزن یه ماه دیگه تحمل کن 

منم دیدم عزتی که هیچی داره کم نداره 

پس کلا ولش کردم

دقیقا ببین ما در طول روز تیکه تیکه خرف میزدیم ولی میگفت وقت ندارم نیم ساعتم باهات حرف بزن یه ماه دیگ ...

وقت ندارم یعنی چی 

وقت نداری کسیو نیار تو زندگیت برو به کارت برس!!

حتی وسط گرفتاریاشم میتونست یه راهی پیدا کنه باهات صحبت کنه خودش نمیخواسته

ولی یه حسم خیالش راحته فک میکنم میاد باز همه چیو درست کنه اخه من واقعا بدم میاد یکی به عنوان گزینه ن ...

وا با این توصیفاتی که تو کردی اصلا چرا واقعا میخوای برگرده؟ بزار بره دنبال زندگیش آدمی که برات وقت نمیزاره رو

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
این ک دوران دوستی اینِ و میگه اولویتم کارمهه دیگه چه برسه ازدواج

اره اتفاقا برگشت گفت نه من قصدم ازدواجه فقط یکم صبر کن 

من اینجوری بودم که تو برات مهم نیست وگرنه منم بیکار نیستم که ایلان ماسک با اون عظمتش روزی دوبار پست میزاره توئیتر همه کامنتارم جواب میده 

بعد ببین اصلا زنگ نمیزد اصلااااااااا یعنی تو این یک ماهو نیم فقط ۲ بار زنگ زد اونم میخواستم دکمشو بزنم به استرس افتاد

دقیقا ببین ما در طول روز تیکه تیکه خرف میزدیم ولی میگفت وقت ندارم نیم ساعتم باهات حرف بزن یه ماه دیگ ...

به نظرم ارزششم نداره بهش برگردی همون ولش کن بره با کارش خوش باشه

اینم همون بعد برگشت گفت باشه منکه شرایطمو توضیح دادم اولوییتم کارمه منم گفتم اوکی بلاکش کردم

عه؟ اولویتش کارشه؟ پس با کارش تنهاش بزار

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
اره اتفاقا برگشت گفت نه من قصدم ازدواجه فقط یکم صبر کن من اینجوری بودم که تو برات مهم نیست وگرنه منم ...

واا عزیزمم اولاش همه ذوق دارن روزی چنددد بار به پارتنراشون زنگ میزنن بعد این تو یه ماهو نیم فقط دوبار زنگ زده!!

پس چطور واسه ازدواج همو بشناسین...باید باهم زیاد حرف بزنید و...

من ک اگ بودم عمرا بهش برمیگشتم

وا با این توصیفاتی که تو کردی اصلا چرا واقعا میخوای برگرده؟ بزار بره دنبال زندگیش آدمی که برات وقت ن ...

تنها مشکلش این بود نمیومد حرف بزنیم تو طول روز حرف میزدیما ولی در حد سبام خوبی چیکار میکنی کجا رفتی چیشد اینکه بیاد همو بشناسیم میگفت صبر کن یه ماه دیگه نمیدونم چک دارم فلان 

میدونم بهانه بود ولی باز حسم ارومه میگه اوکی میشه 

نمیدونم شایدم اشتباه میکنم

عزیزم حقوق دانشگاه دولتی میخونی یا ازاد؟