2777
2789
عنوان

کات کردمم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 45 پست
واا عزیزمم اولاش همه ذوق دارن روزی چنددد بار به پارتنراشون زنگ میزنن بعد این تو یه ماهو نیم فقط دوبا ...

همونو بگو منم پیش خودم گفتم ارزش من ازتو خیلی بالاتره که وقتمو اینطوری هدر بدم صبح تا شب منتظر بمونم جواب پیام منو بدی 

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنها مشکلش این بود نمیومد حرف بزنیم تو طول روز حرف میزدیما ولی در حد سبام خوبی چیکار میکنی کجا رفتی ...

خیلیا هستن کارشون سنگینه ولی اگه ارزش برات قائل باشه میتونه در حد روزی نیم ساعت یه ساعت برات تایم پیدا کنه

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
دقیقا منم ول کردم تا با کارش خوش باشه

خوب کردی

اگرم برگشت تا یه مدت خیلی معمولی باش و گرم نگیر

هرچند من اگه به کسی میگفتم میخوام کات کنم و اونم موافقت میکرد دیگه هیچوقت جواب سلامشم نمیدادم

باید تا آخرین لحظه تلاش کنه رضایتتو به دست بیاره

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
اسی مطمئنی مجردم بوده؟؟میشناختیش؟اخه شبا چرا سرش شلوغ بوده مگه چیکارس پسره؟؟شاید زن داشته

ببین باورت میشه امارشو برام دراورده بودن نامزد دوستم رفیق شیشش بود گفت خیلی خوش اخلاقه احساسیه خیلی خونگرمه 

درو پنجره سازی بودن چکاشون برگشت خورده بود 

وضعشم خیلی خوب بودبعد من با تعریف اینا رفتم دیت قیافه اصلا نداشتا من خودم خیلی خوشگلترم ازش 

بعد اون برا من این بازیارو دراورده حالم بد میشه😂😂😂

میگفت تا یازده کارگاهم بهانه میاورد دارم شام میخورم نمیدونم فلان جا مهمونی ام بعد مثلا میگفت فردا میام دنبالت یهو میدیدی هیچ خبری ازش نیست اصلا انگار نه انگار قراره بیاذ 

خوب کردیاگرم برگشت تا یه مدت خیلی معمولی باش و گرم نگیرهرچند من اگه به کسی میگفتم میخوام کات کنم و ا ...

من چرا دروغ بگم  ۴ بار گفتم کات ناراحت شد زنگ زد گفت ال میکنم بل میکنم نرو نمیدونم فرصت بده خودمو ثابت کنم درکم کن خرم میکرد 

منم دیگه سری اخر گفتم نمیخامت اونم گفت من دلایلمو گفتم کسی نخواد بمونه بهانشو پیدا میکنعگفتم افرین تو هم بهانه دادی دستم وگرنه باره پنجم بود 

خب معللوم بود براش مهم نیست که هر چرتی رو که میگفت انجام نمیداد 

ببین باورت میشه امارشو برام دراورده بودن نامزد دوستم رفیق شیشش بود گفت خیلی خوش اخلاقه احساسیه خیلی ...

با این چیزایی که گفتی من اگه بودم عمرا وقتمو باهاش هدر میدادم

- پُشتِ اَبࢪهآ نُوࢪ هَنوّز نَفَس میّڪِشِہ!
با این چیزایی که گفتی من اگه بودم عمرا وقتمو باهاش هدر میدادم

منم تحملم سر اومد بخدا 

من الان امتحانای دانشگاهمه بعد برا ازمون وکالت میخونم سر کار میرم

خودمون درگیری دارییم بعد این چسی میومد واسم همون بهتر کاتش کردم همین جمعه بود گفتم دیگه نمیخوامت سرد شدم 

ازاد میخونم دورت بگردم

راضی ای از رشته قشنگم؟