2777
2789

می‌خوام بدونم این برای شما عادیه؟

ما یه جایی دعوت شده بودیم شب بود بعد برادر خانما اومد یه دونه موز برداشت پوستشو تا نصفه کنده بود حالا شما فکر کنید مردی که سنی ازش گذشته متاهله دو تا بچه‌هاشم با خودش آورده بود زن و بچه‌اش ولی داخل بودن بعد این اومد گفت که من اول بلد نبودم موز بخورم روش درستش اینطوریه ..

(حالا این ماجرا مال خیلی وقت پیشه من حتی یادم نیست درست)

به طرز خیلی زشتی موزو می‌کرد داخل دهنش در می‌آورد

بعد همش می‌گفت اینطوری .. بدتر از اون اینکه این حرفو داشت به جانب خواهراش می‌گفت و اونا هم همه می‌خندیدن بعد شوهر دختره کامل همراهی می‌کرد با برادر زنش می‌گفت چطوری یه بار دیگه نشونم بده !

این دوباره موزو برداشت این صحنه رو تکرار کرد دخترا هم همینجور می‌خندیدن

من نگاشون نمی‌کردم ولی یه لحظه که دیدم دارن این کارو انجام میدن حالت تهوع بهم دست داد دیگه کامل سرمو چرخوندم به روی خودم نیاوردم ولی خیلی شوکه شدم و حالم به هم خورد

حالا تو جمع خصوصی هم نه آدم نشسته دارن این حرکتو انجام میدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا ما با شوهر عقدی و شرعی حتی تو‌خلوتم شوخی جنسی نمیکنیم وای به حال خواهر برادر 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

خاک برسرشون چقد بیحیان 

بین خواهر برداری واقعا زشته این شوخیا

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...