2777
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

45 بازدید | 10 پست

واسه اتفاقی ک دوس داری بیوفته یا افتادع شکرگذاری کن 

خداجونمم شکرتتتت شکرت شکرت 

شکرت هستی کنارمی نمیزاری اذیتم کنن 

خدای خوبم ازت ممنونم بابت اتفاقای قشنگی ک سرراهم قرار داره 

شکرت فردا روز خیلی قشنگیه برام 

خدایا شکرت بش رسیدمو باهاش خوشبختم کردی 

خداجونم شکرت برگشت و دوسم داره و دلتنگمه 

خدایااا شکرت شکرت امشب خیلی خوشحال میشم 

خدایاااا شکرت دستایی ک سمتت درازکردیم پر برگردوندی قربونت برم ❤️ 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

خدایااا شکرت امشب با خوشحالی سرمو رو بالشت میزارم شکرتتت فردا با خبر خوب بیدار میشم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایااا شکرت شکرت 

خداجونم خیلی دوستت دارما اخه تو خدای معجزه های بزرگی میدونم برام معجزه میکنی قربونت بشم 

شکرت همه چی خوب پیش رف شکرت دلتنگم شد شکرت امشب کلی خوشحال شدم 

خدایا شکرت بابت اینکه هر چی میخواستم بهم ندادی 

یه نعمت  دارم که عمیقا بابتش شکر میکنم اونم پسرمه 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

خدایا شکرت بالاخره شد شکرت معجزه کردی برام شکرت دل شاد شدم 

خدا جونم شکرت بخاطر هر چیزی که بهم دادی و هر چیزی که صلاح ندونستی بدی 

برای سلامتیمون برای خانوادم برای پسری که منو لایق مادریش دونستی برای همسرم برای وجود خواهرم که دلش پاک و قلبش مهربونه 

خدایا بخاطر همه چیز شکرت ممنونم که هستی،😘

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

خدای مهربونم خداروشکر که امشبم مثل همیشه شکرگزارتم،مرسی واسه لحظه های قشنگی که برام ساختی،شکرت همه چی عالی پیش میره،شکرت همسرم سربراه شد و همونی شد که من میخوام،خدایا شکرت فرزند سالم و باادبی بهم بخشیدی،خدایا شکرت بابت درآمد میلیونی که برام جور کردی،شکرت کلی سفارش جدید گرفتمو همه رو سرموقع آماده کردم،شکرت همه مشتری هام باهام تسویه کردن و کارتم پر پوله،مرسی بابت سلامتی تن و بدنم،شکرت بهترینم