2777
2789
عنوان

شوهرم حوله پرت کرد ینی کتکم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 56 پست
تصور اینکه حوله پرت کرده لخت بوده دعوا میکزدین 🙃😐

چرا من به این نکته مهم دقت نکردم😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منه باردار چقد استرسشو کشیدم

چیشد مگه؟خودش گفت دروغه؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
راستی آخرش چیشد پیداش نشد؟؟

جریان اینه

اول با یه کاربری دیگه اومد گفت من شوهرشم بعد نی نی یار تگ کردیم ترسید ضایع بشه اومد از کاربری خودش تایپک. زد گفت که من شوهرشم داشت مثلا درمورد زنش صحبت می‌کرد که معلوم شد خودش بوده و از اول سرکار بودیم تایپکاشم ترکوندن

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

منه باردار چقد استرسشو کشیدم

ساده این بخدا

من که یکی دو صفحه خوندم باور نکردم

خیلیا تاپیکم زدن واسش

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
چیشد مگه؟خودش گفت دروغه؟

جریان اینجوری شده

اول با یه کاربری دیگه اومد گفت من شوهرشم بعد نی نی یار تگ کردیم ترسید ضایع بشه اومد از کاربری خودش تایپک. زد گفت که من شوهرشم داشت مثلا درمورد زنش صحبت می‌کرد که معلوم شد خودش بوده و از اول سرکار بودیم تایپکاشم ترکوندن

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

بااین رفتارت باعث نمیشی دیگ اینکارو نکنه، بلکه باعث میشی احترام و حرمت بینتون ازبین بره و دفعات بعد خیلی بیشتر و زننده تر باهم رفتار کنین.....خود دانی🤷🏻‍♀️

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

جریان اینهاول با یه کاربری دیگه اومد گفت من شوهرشم بعد نی نی یار تگ کردیم ترسید ضایع بشه اومد از کار ...

ای دااااد چقدر نگرانش بودم😐😐

اون که شوهرش گم شده بود چی از اونم خبر داری؟

جریان اینجوری شدهاول با یه کاربری دیگه اومد گفت من شوهرشم بعد نی نی یار تگ کردیم ترسید ضایع بشه اومد ...

وآی خاک عالم تو سرش البته من از اولم حس خوبی بهش نداشتم