2777
2789
عنوان

بچه 7ماهه رو هم زدم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 71 پست
خوندم عزیزم تو افسردگی بعد زایمان داری حتما پیش یه روانشناس یا مشاور کاربلد برو واگرنه همینجوری ادام ...

خداکنه این ویروس که اومده شوهرم بگیره و بمیره وای شیرینی پخش می کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم باید بره روانیه

مگه آدمای روانی میرن مشاوره 

الان ما خانوادگی همه مون میریم 

مشاوره یه آدمیه که نه تورو میشناسه نه شوهرتو

بین شما قضاوت میکنه و کمک میکنه مشکل زندگیتو پیدا کنی و براش راه حل بهت میده 

مگه آدمای روانی میرن مشاوره الان ما خانوادگی همه مون میریم مشاوره یه آدمیه که نه تورو میشناسه نه شوه ...

آبجی خیلی اذیتم میکنه همش به خاطر رفتارای اون عصبی میشم  به خدا دلم یه عینک میخواد 400تومن بود برام نخرید وسایل آرایشی الان 3ساله نخریدم اونارو استفاده میکنم فقط به فکر وام و قسط و ماشینشه 

به خدا منم زنم منم انسانم چی بگم آخه بفهمه

آبجی خیلی اذیتم میکنه همش به خاطر رفتارای اون عصبی میشم به خدا دلم یه عینک میخواد 400تومن بود برام ...

میدونم چی میگی به خاطر همین میگم دوتایی برید مشاوره واگرنه بخوای باهاش هر روز بجنگی خودتو خسته تر میکنی هزار جور بیماری آدم میگیره از غم و عصبانیت 

بگرد یه مشاور خوب پیدا کن راضیش کن دوتایی برید

خداکنه این ویروس که اومده شوهرم بگیره و بمیره وای شیرینی پخش می کنم

الکی برای پسره مردم دعای مرگ نکن وقتی ماهانه فقط ده تومن میگیره توقع نداشته باش که کلی پولم بهت بده همون بچه ۷ ماهه کلی خرجش میشه اگر نمیتونی تحمل کنی بچه رو بزار و برو توافقی جدا شو چون با حقوق ده تومن هر دو سالم نمیتونی ازش یه سگه از مهرت رو بگیری.