2777
2789
عنوان

بچه 7ماهه رو هم زدم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 71 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه عصاب و روان نمونده برام

باشه ولی سر بچه خالی نکن اون که گناهی نداره بمیرم واسش💔

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

من گوه خوردم

برا این حرفا دیره 

بمون پای مادری خودت 

و یه مریض دیگه رو تحویل جامعه نده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من گوه خوردم

دیگه این حرفا فایده نداره بجاش به بچت محبت کن سعی کن زندگیتو بخاطر بچتم ک شده درست کنی وگرنه هروز دعوا ببینه از لحاظ روحی روانی اسیب میبینه

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

عزیزم یه جا نوشتی گوشی را از شوهرت کش بری و توی خیابون بندازی ..هیج وقت این کار را نکن ..یه روز که فرصت کردی ؛ بردار خاموش کن و یا خونه مادرت بزار یا کلا معدوم و نابودش کن .‌چون ممکنه اگه توی خیابون بندازی،   کسی دیگه فیلم ها را به دست بیاره..خودت را هم ناراحت نکن و به خودت فشار عصبی وارد نکن ..

دیگه این حرفا فایده نداره بجاش به بچت محبت کن سعی کن زندگیتو بخاطر بچتم ک شده درست کنی وگرنه هروز دع ...

ببین فکر کن با شوهرت خوب حرف بزنی هی بپره بهت. هی تیکه بندازه 

عزیزم یه جا نوشتی گوشی را از شوهرت کش بری و توی خیابون بندازی ..هیج وقت این کار را نکن ..یه روز که ف ...

اگه با شوهرت خوب حرف بزنی باهات با کینه صحبت کنه با نفرت نگات کنه چیکار میکنی بهت پول نده زندانی خونه کنه