2777
2789
همون

اینجا همه چی عجیبه

از پارتنر و نامزدی ک عقد نیس توقع پول دارن 

حرف استارتر دقت کن:میگه من الان باید فتوسنتز کنم؟! خیلی خودشونو کوچیک میکنن انگار خونه‌ بابا ندارن و این پسر اومده شده فرشته نجاتش 

حالا گیریم طرف خسیسه و مرد زندگی نیس واقعا عقد میکنن و ازدواج و بچه میاند میزنن توو سر ک بیشرف خسیسه خب لامصب تو ک دیدی از قبل چجوری بوده چرا تجدید نظر نکردی ...🤦‍♀️

شیراز گلم همه ی شیرازیا رسم ندارن هاا فقط خانواده من 🥲🥲🥲

عزیززم

ما هم اینجوری هستیم

ولی نه همه مون 

مثلا دختر خالم به زبونش تو عقدی میگفت پول میخوام 

ولی خانواده خودم اینجوری نیستیم حالا با اینکه اوضاع مالی متوسط داریم اما دامادمون(تو عقدی) اوضاعش خوبه همیشه پدر و مادرم خرجی رو میدن 

حالا اونم بعضی اوقات میده خودش یه مبلغ کمی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ع واا!بعد ازدواج با مشورت من یعنی چی...ببین از الان تونستی جلوشو بگیری شکر نتونستی عاقبتت میشه مثل ع ...

ن میگم رسممون این ک نامزد خرج میکنه  حتی خرج دندون پزشکی و گاهن حتی با پول نامزد جهاز میخرن ولی من میگم فقط در خد خرج روزانه با تو بقیش با بابام همونم نمیده  

ن میگم رسممون این ک نامزد خرج میکنه حتی خرج دندون پزشکی و گاهن حتی با پول نامزد جهاز میخرن ولی من م ...

فک کنم یه بار گفتم الانم میگم

باید تلاش کنی که بده این پولو وگرنه مرد ها رو هر جوری عادت بدی همینجوری میشن

پس بهش یاد بده بهت پول بده بگو حتی اگه نداره دستش تنگه یه مبلغ کمی بهت بده 

ولی یادت باشه نه با دعوا باید منطقی باهاش حرف بزنی با دعوا چیزی درست نمیشه ...

و درمورد آینده هم حرف بزن بگو میشه منظورتو از اینکه میگی بعد عروسی هم با مشورت من خرج میکنیم یعنی چی؟ 

بازم میگم منطق نه دعوا

عزیززمما هم اینجوری هستیمولی نه همه مون مثلا دختر خالم به زبونش تو عقدی میگفت پول میخوام ولی خانواده ...

اینجوری خیلی خوبه ...

ولی خانواده نا اینجوری واقعا بده 

انگار دارن دخترشون رو پاس میدن بهم که کی خرجشونو بده 

واقعا اذیت کنندس !

تا بگی فلان چیز نیاز دارم میگن بگو نامزدت بخره ،از نامزدت بگیر ،مکه شوهر نداری و...

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

اینجوری خیلی خوبه ...ولی خانواده نا اینجوری واقعا بده انگار دارن دخترشون رو پاس میدن بهم که کی خرجشو ...

من بابام اینجوریه خدارو هزار مرتبه شکر که مامانم هست وگرنه منم الان بابام با توپ فوتبال اشتباه میگرفت و گاهی واقعا اینجوری میشه

من بابام اینجوریه خدارو هزار مرتبه شکر که مامانم هست وگرنه منم الان بابام با توپ فوتبال اشتباه میگرف ...

خدا حفظ کنه مامانت رو برات 

مامان خوب نعمته قدرش رو بدون🤍

چندسالته عزیزم ؟

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍