2777
2789
یعنی لعنت به دوران نامزدی و عقد برای همینه میگن اول مستقل بشید درامد جدا گانه داشته باشید بعد ازدواج ...

میگم فردا میخوام برم دندون پزشکی نوبت عصب کشی دارم درد دارم بابامم الان دستش تنگه نداره  میگه منم چک دارم ندارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی لعنت به دوران نامزدی و عقد برای همینه میگن اول مستقل بشید درامد جدا گانه داشته باشید بعد ازدواج ...

آخه بعضی هاشونم هستن که میگن اگه پول میخوای بریزم بعد به نظرم طرف باید شعور داشته باشه خودش بدون اینکه بگی برات بزنه یه مبلغی 

بازم میگم بعضی ها رسمشون اینه که دوران عقد هزینه دختر با پدرشه

من شخصا روم نمیشه بهش بگم پول بده

از طرفی فکر میکنم اگه به اون بگم پول بده یجورایی پدرمو کوچیک کردم

چون دلم نمخاد بهم بگن تو که بابات بهت پول نمی‌داد

تو که بی پولی و اینا 

ربطی ندارد ها ، این تفکرات منه

ولی اگر چیزی بخوام بخرم بهش زنگ میزنم میگم بزنه 

قبض موبایلمو میده

شهریه دانشگام

ولی خرجی ماهانه نمخام 

جایی هم گیر کنم بهش میگم 

اونم خدایی هوامو داره ، البته ما عقد کردیم 

منم تو نامزدی وعقدتاعروسی خرجمو میداد حتی شهریه دانشگاه ولی رسم خاصی نیست تواین مورد بستگی ب هردوطرف ...

اصلن نامزدم میگه همش از بابات بگیر بعد ازدواجم با مشورت من خرج میکنیم  سرکارم نمیزاره برم

تو شهر ما کل خرج دیگ با نامزده شهر شما نمیدونم

من خانم نیستم تا حالا هم همچین چیزی ندیدم جایی ولی اگر رسمه توی شهر شما باید بخره هرچند میگم من تا الان چنین چیزی ندیدم که قبل از عقد وظیفه خاصی باشه در قبال مخارج دختر 

اصلن نامزدم میگه همش از بابات بگیر بعد ازدواجم با مشورت من خرج میکنیم سرکارم نمیزاره برم

ع واا!

بعد ازدواج با مشورت من یعنی چی...

ببین از الان تونستی جلوشو بگیری شکر 

نتونستی عاقبتت میشه مثل عمه ی من که واسه پول نونشم مونده با دوتا بچه

حالا باز عقدی میگی اشکالی نداره شاید رسمشونه بعد ازدواج چه صیغه ایه که بگه با مشورت من یعنی باید هر روز با دعوا ازش پول بگیری!

آخه بعضی هاشونم هستن که میگن اگه پول میخوای بریزم بعد به نظرم طرف باید شعور داشته باشه خودش بدون این ...

طرف ما متاسفانه رسم همینه 

منم قول دادم به خودم تا مستقل نشم ازدواج نکنم 

چون اگر طرفم خسیس از اب در بیاد کاری از دستم بر نمیاد 

از طرفیم برای تولد و مناسبت ها و اینا خانوادم هزینه ایی نمیکنن باید خودم از پس خودم بر بیام تا شرمنده نشم

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

هیی مثل یکی از اقوام ما میتونم بپرسم اهل کجایید؟

شیراز گلم 

همه ی شیرازیا رسم ندارن هاا 

فقط خانواده من 🥲🥲🥲

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍