2777
2789
عنوان

شما این رفتارو از همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 37 پست
خلاصه امروز یهویی پیچوندو از خونه رفت بیرون، وقتی اومد گفتم کجا بودی گفت رفتم ی سر خونه مامانم! گفتم ...

شاید چیزی بوده که نمی خواستن بفهمی یا درباره خود تو بوده. خیلی فضولی نکن. سرد باش تا خودش به وقتش بیاد و بهت بگه

دارم، و منم حدس زدم یا خواستگار اومده یا خواستگاری رفتن

چند ساله ازدواج کردی؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب خاستگاری بوده لابد‌..مادرش ک گفته بیاین شوهرت پنهان کرده دیگ

شوهرم چرا باید از من اخه پنهان کنه؟؟؟ 

مادرش میگه باهم بیاید، شوهرم منو میپیچونه و میره

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

هیچی نه ناراحت میشم نه دخالت میکنم نه می‌خوام که منو با خودش ببره من حتی وقتی بریم خونه مادر شوهرم شوهرم با مامانش برن تو اتاق اصلا تا صدام نکنن نمیرم میگم شاید حرف مادر پسری دارن 

من شاغلم و گفتم اگه واقعا خبر ازدواج باشه وشوهرم قایم کرده باشه از من، من بهونه شیفت میکنمو اصلا نمیرم تو مجلسشون

یا ازدواج هست یا یه مشکلی هست دلشون نمیخواد غیر از اعضای خانواده خودشون بفهمن

چرا باید از همه چی سر در بیاری؟ من همه اتفاقات خونتون رو میذاری کف دست همسرت؟

حق نداری ناراحت بشی. و باید خودت طوری رفتار کنی ک اصلا پنهانی رفت و امد نکنه. خودش بگه کار داشتم رفتم خونه مادرم. بدون اینکه دلیلشو بگه

یا ازدواج هست یا یه مشکلی هست دلشون نمیخواد غیر از اعضای خانواده خودشون بفهمنچرا باید از همه چی سر د ...

متوجه نمیشی چی گفتم؟؟ 

گفتم مادرشوهرم اصرار داشت باهم بیاید خونم

من شاغلم و گفتم اگه واقعا خبر ازدواج باشه وشوهرم قایم کرده باشه از من، من بهونه شیفت میکنمو اصلا نمی ...

علتش چیه  مثلا اگر اینطور باشه که شوهرت نخواسته تو بفهمی ؟

بقیه جاها پر میکنی ؟یا غر میزنی ؟

علتش چیه مثلا اگر اینطور باشه که شوهرت نخواسته تو بفهمی ؟بقیه جاها پر میکنی ؟یا غر میزنی ؟

نه اصلااا، 

هیچ کدوووم 

ولی خب به همسرم گفتم اگه خواهر و برادرت خاستن ازدواج کنن و برا تحقیق خانواده عروس یا داماد بهم زنگ بزنن من هرجی از خانوادت بدونمو میگم و انتظار دروغ از من نداشته باش

(چون توی تحقیی به ما دروغ گفتن) 

شوهرم چرا باید از من اخه پنهان کنه؟؟؟ مادرش میگه باهم بیاید، شوهرم منو میپیچونه و میره

مثلا خاسته اگ نپسندیدن همو حرفی درنیاد

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه