2777
2789
عنوان

خونه پدرم قهرم کثافت یه زنگ نمیزنه

177 بازدید | 20 پست

واقعا که 

حالم ازش بهم میخوره کثافت حداقل یه زنگی میزد معذرتی خواهشی

شرایط طلاق ندارم مجبور شدم اومدم قهر

میشه یه صلوات بفرستین کارم درست شه

یه ماه اینجام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه با صلوات حل میشه برات هزارتا میفرستم 

ولی بهش زنگ بزن بگو بیاد دنبالت باهم بسازین گلم 

دعوا تو هر خونه ای هست 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
اگه با صلوات حل میشه برات هزارتا میفرستم ولی بهش زنگ بزن بگو بیاد دنبالت باهم بسازین گلم دعوا تو هر ...

عزیرم مال ما از این حرفا گذشته 

درست بشو نیس 

یه شرطی گذاشتم اگه قبول کنه میرم

قهر به شدت کار اشتباهیه، همه چیز و صد برابر خرابتر از اونچه که هست میکنه

من یه شهر غریبم تو خونه مادرشوهر با بدترین وضعیت دارم زندگی میکنم شوهرم چندین بار سرم داد زده طوری که خانوادش شنیدن دیشبم هم وسیله پرت کرد هم داد زد مامانش اومد تو راه پله گفت چتونه بهش گفت برو دخالت نکن 

واقعا خورد شدم انقدر گریه کردم حتی صبح هم چمدونمو بستم ولی کاری نکردم  رفتم پایین دیدم مامانش واسم قیافه گرفته خورد و خوراکمون یا اوناست حتما صبح از شوهرم پرسیده چتون بوده دیشب حتی ندونه هم باز برای من قیافه میگیره . شوهرم منو غریب گیر آورده به نظرتون به بابام بگم بهش زنگ بزنه بگه اگه نمیتونی با دخترم درست رفتار کنی بفرستش تا بیاد؟ 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4