2777
2789

فامیل هستن دختر دایی و پسر عمه . وقتی عمش حامله بوده و زن برادرش هم همینطور قرار شد که بچه ها هر چی شدن مثلا یکی دختر شد یکی پسر شد باید باهم ازدواج کنن  اینام که بزرگ تر شدن ب بچه ها گفتن حالا همه میدونن اینا نشون هم بودن  اونجاشو نمیدونم که کی از رابطه شون خبر داره و الان هشت ساله باهم چت میکنن الان دختره بهش گفته نمیخامت اونم میخواد دوست دخترشو بگیره ولی دوست دخترش که همچین چیزی فهمیده پسره ول کرده بخاطر اینکه همزمان پسره با دختر داییشم بوده دختر دایی هم میدونسته که پسر عمش دوست دختر داره ولی بازم باهاش مونده  فقط دوست دخترش نمیدونست هیچیو  

😶عججججب🤑

در مورد کلاس ششم نظری ندارم

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۸سال🤦‍♀️یعنی از پنج سالگی😖

بچه ها نزدیک عمق نی نی سایتیم 

کمربندها رو ببندید

دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤

منظورت اینه از کلاس ۶ دوستن الان ۸ سال کذشته؟

والا دیگه تو روستاهای دور افتاده هم بعیده همچین رسمی باشه اینا از کجا اومدن! بهتره هرکدوم برن دنبال زندگی خودشون و ازدواج نکنن باهم

این مسخره بازیا چیه 

طرف هنوز دنیا نیومده شاش خودشو نمیتونه کنترل کنه یکی ببندی به نافش

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
منظورت اینه از کلاس ۶ دوستن الان ۸ سال کذشته؟والا دیگه تو روستاهای دور افتاده هم بعیده همچین رسمی با ...

خوب خانواده ها باعث شدن حسی بین اینا بوجود بیاد 

پسرا هم ک عشق اولشون فراموش نمیکنن میکنن؟؟

😶عججججب🤑

آهان خب درست توضیح بده اولش

البته که ا، کلاس ششم چت کردن واقعا نشون از فرهنگ پایین خانواده شونه

الان تمام روانشناس ها گوشی و فضای مجازی رو برای بچه ها تا ۱۶،۱۷سالگی ممنوع میدونن چون خطرات و مضراتش بیشتر از منافعش هست،