2777
2789
عنوان

خانمای شاغل ماهی چقدر پس انداز میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 54 پست
وام خونگی اگر طرف مطمئن باشه واقعا عالیه شک نکن بدون سود و بهره ست عالیه فقط کوتاه باشه م ...

آره درست میگی. الان دوسه روزه یه چرخ خیاطی دیدم چون پول تو حسابمه  وسوسه شدم بخرم درصورتیکه دوتا دارم. 

وام خانگی خیلی برکت هم داره. دوستم هست گفت ۱۳ ماهه نفری ۲ تومن .میتونم دوتا بنویسم اینجوری پولمم هدر نمیدم میشه ماهی ۴ تومن هر چی هم موند از کارگذاریه مفید سهم طلا میخرم 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
من تازگی کمش کردم خیلی کم دیدم همه پولام می‌ره برا کرم و اینا و لباس هیچی ندارم😁

را چنین فقط ژل شستشو تونر ابرسان

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه درامد شوهرت خوبه . دیگه کار نکن بجاش برو باشگاه یا کلاسای هنری

من باشگاه هم میرم وگیتارم میزنم 

ولی کارکردنودوسدارم چون توخونه موندنودوسندارم ولی اگه به گذشته برگردم حتمامعلم میشم😛😛😛😂😂

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

تونر رو استفاده نمیکنم ژل شست و شو و میسلارواتر و آبرسان و مرطوب کننده و یه ترمیم کننده و ضد آفتاب و ...

چرا ترمیم کننده میسلارواتر اگر آرایش روزانه داری بزن

تونر phپوست تنظیم می‌کنه و عمقی تر نفوذ داره ب پوستت و جذب سرم و کرم ها بهتر میشه 

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

والا با این خرجای لیزر این ماه یک وششصد پول لیزر دادم یک تومن پول رنگ دادم یک وپونصد پالتو خریدم ماسک مو و چیز میزای دیگه مگه پولی می مونه قبلنا خیلی خودمو سختی کی دادم دسپند خریدم النگو وانگشتر خریدم دوبرابرم شده ،مثلا یه سال چیزی نمی خریدم ولی الان می گم چه ارزشی داره هی جمع کن جمع کن سی وشش سالم بزار زندگی کنم کافه برم رستوران برم البته من خانه دارم پول کم می گیرم باز شما شاغلین

والا با این خرجای لیزر این ماه یک وششصد پول لیزر دادم یک تومن پول رنگ دادم یک وپونصد پالتو خریدم ماس ...

لیزر نمیرم   اما روتین و ماسک مو رو باهات موافقم  چون آدم حس خوبی میگیره و اینکه باید ب خودمون برسیم با این پولا ک کاری نمیشه کرد حداقل لذت ببریم     کافه رو سعی کن کم کنی    رستوران ماهی یکبار بری بسه      بازم حواست باشه هر ماه حتی اگر شده خیلی کم   ی مبلغی تو کارتت بمونه  جمع میشه برای خودش بالخره ی چیزی میخری طلایی چیزی