من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خانم های شاغل چون غذانمیپزن نصف بیشترحقوقشون میره بابت غذای بیرون ولی اگه برنامه ریزی بکنی وخودت غذا ...
دقیقا منم خیلی پول غذا و اسنپ میدم قهوه خلاصه میبینم خانومی که تو خونست خودش داره اینا رو درست میکنه و مدیریت میکنه البته اینم بگم ما شاغلا برای خرید خودمون دیگه حتی نیازی نیس ب شوهر بگیم چی لازم داریم خودمون میخریم بی منت اینش خوبه
یه مقدار پول داشتم گذاشتم نکسو کارت. ماهانه بهم ۱۳۰۰ سود میده.یارانه هم ۱۲۰۰ . ۲ تومن هم در ماه از لابلای خرجام میزارم کنار .بعضی وقتا بیشتر هم میشه ولی باخودم شرط کردم کمتر از ۲ تومن نشه. به نظرت وام خانگی بردارم خوبه ؟
دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
یه مقدار پول داشتم گذاشتم نکسو کارت. ماهانه بهم ۱۳۰۰ سود میده.یارانه هم ۱۲۰۰ . ۲ تومن هم در ماه از ل ...
وام خونگی اگر طرف مطمئن باشه واقعا عالیه شک نکن بدون سود و بهره ست عالیه فقط کوتاه باشه مثلا نهایت ۱۲ ماهه یا ۱۴ ماهه ولی واقعا پول آدم جمع میشه گوش نده میگن تورم و فلان بخدا همین وام خونگی نباشه همون پول رد کلا ب باد میدی باز اونجوری حداقل میدونی دادی ب قسط و روزی هم برات پولت درمیاد حاضره از کم شروع کن