2777
2789
عنوان

خانمای شاغل ماهی چقدر پس انداز میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 54 پست
به شغلت علاقه داری؟؟

خوبیش اینه شوهرم پزشکه تویه بیمارستان کارمیکنیم 

ولی خب سختی کارش زیاده ولی بازارکارش بدنیس وهمیشه شغل هست واسه این رشته

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خرج میشه میشه کرایه و خورد و خوراک یا لیزر یا ماه قبلی عروسی یا روتین پوستی هر ماه یه چیزی هست ک کلی ...

اره روتین هم واقعا ی معضل شده این وسط    خیلی گرونه  درکت میکنم      

خانم های شاغل چون غذانمیپزن نصف بیشترحقوقشون میره بابت غذای بیرون ولی اگه برنامه ریزی بکنی وخودت غذا ...

دقیقا منم خیلی پول غذا و اسنپ میدم   قهوه  خلاصه میبینم خانومی که تو خونست  خودش داره اینا رو درست میکنه و مدیریت میکنه   البته اینم بگم  ما شاغلا برای خرید خودمون دیگه حتی نیازی نیس ب شوهر بگیم چی لازم داریم  خودمون می‌خریم بی منت    اینش خوبه 

خیلی عالیه که راهکاراتو بگو یاد بگیریم

یه مقدار پول داشتم گذاشتم نکسو کارت. ماهانه بهم ۱۳۰۰ سود میده.یارانه هم ۱۲۰۰ . ۲ تومن هم در ماه از لابلای خرجام میزارم کنار .بعضی وقتا بیشتر هم میشه ولی باخودم شرط کردم کمتر از ۲ تومن نشه. به نظرت وام خانگی بردارم خوبه ؟

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
دقیقا منم خیلی پول غذا و اسنپ میدم قهوه خلاصه میبینم خانومی که تو خونست خودش داره اینا رو درست م ...

بله 

ولی همه مردهامثل هم نیستن 

مثلاخودمن کارت شوهرم  دستمه هیچوقت نمیپرسه چی خریدی چیکارکردی

میگه من پول درمیارم که توراحت باشی وخرج بکنی 

ولی من شاغل بودنوبه خاطره جایگاه اجتماعیش دوست دارم

یه مقدار پول داشتم گذاشتم نکسو کارت. ماهانه بهم ۱۳۰۰ سود میده.یارانه هم ۱۲۰۰ . ۲ تومن هم در ماه از ل ...

وام خونگی  اگر طرف مطمئن باشه   واقعا عالیه شک نکن   بدون سود و بهره ست   عالیه   فقط کوتاه باشه   مثلا نهایت ۱۲ ماهه   یا ۱۴ ماهه      ولی واقعا پول آدم جمع میشه  گوش نده میگن تورم و فلان  بخدا همین وام خونگی نباشه همون پول رد کلا ب باد میدی باز اونجوری حداقل میدونی دادی ب قسط و روزی هم برات پولت درمیاد حاضره    از کم شروع کن