من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
پولم خرج خونه و خربد و پزستار بچه ها میشهیه مقداری پس انداز داشتم میخواستم طلا بگیرماونم دیدم وضعیت ...
دقیقا مادر من و خواهرم حتی خونه دارن بیشتر پس انداز دارن نسبت ب من من اصلا نمیتونم جمع کنم فقط اونقدری ته کارتم میمونه که وسط ماه کم نیارم وگرنه پس انداز اصلا
خدایی ما چند تا وام سنگین برداشتیم به پس انداز نمیرسه البته به قول شوهرم همین که وام گرفتیم باهاش ماشین خریدیم هم نوعی پس اندازه . اصن ولخرجی نمیکنم در حد لزوم خرید میکنم
خرج میشه میشه کرایه و خورد و خوراک یا لیزر یا ماه قبلی عروسی یا روتین پوستی هر ماه یه چیزی هست ک کلی پولم بره در کل از بابام پول نمیگرم به جز آرایش ابرو و گاهی ماهی صد تومن میده