2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چرا وقتی مهریه میخای اجرا بزاری دادگاه پول میگیره یه بنده خدای میگف مهریمو گذاشتم اجرا دادگاه گفته ۲۵۰ میلیون هزینه دادرسی حتما باید پرداخت کنی تا بتونی مهریه بگیری

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

من چند تا از دوستام اینجوری شدن. یعنی مهریه رو بخشید همونجا وکالت طلاق گرفت. بنظرم بتونی توافق کنی بهتره. ولی اگه مهریه بخوای بگیری باید فکر کنم بری لیست چیزهایی که به نامش رو در بیاری و اقدام کنی واسه مهریه. قبل اینکه خودش بفهمه. چون متوجه شه زودتر میره میزنه به اسم این و اون

من چند تا از دوستام اینجوری شدن. یعنی مهریه رو بخشید همونجا وکالت طلاق گرفت. بنظرم بتونی توافق کنی ب ...

اره میبخشم در عوضش ولی میترسم همینم قبول نکنه مثلا بگه مهریه میدم  ولی طلاق نمیدم

اره میبخشم در عوضش ولی میترسم همینم قبول نکنه مثلا بگه مهریه میدم ولی طلاق نمیدم

میتونی اول اقدام به مهریه کنی بی خبر ازش. چون بعد اقدام تمام اموالی که داره میتونی توقیف کنی ولی قبل اقدام میتونه به نام کسی کنه. بعدش باهاش صحبت کن بگو من نظرم اینه حالا خودت میدونی