2777
2789
عنوان

باردارم امروز دکترم بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 26 پست
خیلی خوبه که ادم مثل توصیه هایی که دکترت بهت کرد باشه، ولی در واقعیت درصد کمی هستن که بارداریشون رو ...

جالب

یه دوستی دارم

اونم نیگه تودوره بارداری شوهرم حای یه کلمه باهام حرف نمیزده وعلنا خیانت میکرده

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
قدر خانوادتو بدونمنم مشکلات مشابه شمارو داشتمفکر و خیال بی خود کردم

خداروشکر خیلی خوبن

انشالله مشکلات شما هم به زودی حل میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم نظامی هردکتری برم ازطرف بیمه براش پیامک میرهامروز توخیابان دیدمشخواهرم پیشم بود که جلونیومدحس ...

وای چقد مغروره

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
دعا کن بمیرهاین پدر بدرد نمیخورهسرهیچ اینجوری کرد

اگه شوهرت در کل آدم خوبی اشکال ندارد برا همه پیش میاد منم سر بارداریم خیلی شوهرم اذیت کرد ولی از وقتی دخترم به دنیا اومده خیلی خیلی بهتر شده چون بچه پوسته بخاطر اون همه کار می‌کنه دیگه اولویت اولش دخترمونه نه خانواده ش

اگه شوهرت در کل آدم خوبی اشکال ندارد برا همه پیش میاد منم سر بارداریم خیلی شوهرم اذیت کرد ولی از وقت ...

من دوتا سقط داشتم

حس میکنم اگه این یکی سالم به دنیابیاد

شوهرمنم خیلی بهتر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانوادمم همین میگنمادرم میگه اصلا بحث هزینه هارم بهش نگوخودم بهت.پول میدمبره گمشه

استارتر حرف مامانت اینارپ گوش بده

اصلاااا به شوهرت نه زنگ بزن نه پیام بده بذار خودش بیاد دنبالت

اگه بچت برات مهمه استرس رو از خودت دور کن به خودت برس

انشالله درست میشه

گاهی زمان همه چی رو درست میکنه

استارتر حرف مامانت اینارپ گوش بدهاصلاااا به شوهرت نه زنگ بزن نه پیام بده بذار خودش بیاد دنبالتاگه بچ ...

بله درسته

توکل بخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دوتا سقط داشتمحس میکنم اگه این یکی سالم به دنیابیادشوهرمنم خیلی بهتر میشه

اره مطمن باش اونم فشار روشه پس سعی کن بخاطر زندگیتم شده تمرکز تو بذاری رو خودت و بچه حالا که خانواده ت هواتو دارم بهتر بمون و سعی کن با اونا خوش بگذرونیم اینو بدون که خیلیا تو بارداری شون مشکل دارن منم تو بارداری نزدیک دوماه خونه مامانم اینا بودم کلیک بهم میرسیدن ولی خودم همش فکرو خیالم شوهرم بود ولی بعدها میگفتم ای کاش انقد فکر و خیال نمی‌کردم چون اصلا بعدش شوهرم یادش نبود اون مدتو

بگو دکترت حتما انوکسپارین بنویسه

اسپرین نوشته

اونم گفت فعلا زوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40