2777
2789
من خودم مرغ فقط سینه اش میخورم گوشت پرنده های دیگه خوشمزه تره شتر هم راستی یه ثواب اضافه تو خوردنش ن ...

نمیدونم ولی ما گوشت گوسفندی گرمه میگیریم اصلا ازقصابیا نمیگیریم ازاشنا میگیریم حالا ما گوشت شتر گرمه که جلوی ماسرببرن کجا پیدا کنیم که ثواب گیرمون بیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا یع بار با همسرم رفته بودیم کله پاچه ای من خیلی ذوق میکردم آقایون اونجا با چشای گرد منو نگاه م ...

نوش جونت عزیزم. من که حالم به هم میخوره از دیدنش. و به نظرم اوج وحشی گریه انسان رو به تصویر میکشه. یعنی یه چیزی تو مایه های سوسک خوریه چینیاست. و خیلی از مردم دنیا اگه بدونن ایرانیا این غذارو میخوردن مطمئنم یه چیزی مثل آشغال خور بهمون میگن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بالاخره نوش جونم یا وحشی و آشغال خور ؟؟خخخ

بابا نوش جونت. خوب سلیقه ای دیگه🤣 ایرانیا عادت دارن . من تو کل دنیارو گفتم عزیزم. شما نوش جونت گل

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

سوشی

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
خورشت ماست

واییی خیلی خوبه که

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡