2777
2789

تا حالا مادرشوهر وابسته به پسر و سمی دیدین که زندگی پسر و عروسش رو بهم بریزه؟ مادرشوهر و شوهرم به شکل بیمارگونه ای وابستن جوری هم هست که انگار من مزاحم اینا شدم تو یه خونه هستیم دیگه دارم دیونه میشم من تو خونه بشورم بپزم و اون نیازش و حرف هم دائم از شوهرم و مادرش باید بشنوم مشاور اینا هم رفتیم فایده نداره اصلا زندگی نداریم انگار بچه اینا هم ندارم سه سال هست ازدواج کردم اینم بگم مادرشوهرم سن بالا هست هر چی حرف میزنم مادر اینجوری داری زندگی مارو خراب می‌کنی یه جواب تو مشتش داره مثلا همینه که هست پسرمه و نمیتونی بسلامت زن زیاده برای پسرم از همین جا بهترین زن میگیرم حالا من تو شهر بزرگ شدم اومدم تو روستا از قیافه و همه چی هیچی کم ندارم ولی باز انگار اینا زیادی به سر من هستن و دست بالا میگیرن خودشونو و جوری رفتار میکنن انگار کی هستن نمیدونم چیکار کنم روح و روان سالم برام نمونده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره مادر شوهر منم که حتی خارجی بود مارو از هم جدا کرد:/

اروپایی

پدرسگ چنان زنگ موبایلی گفته بود به نامزدم بذاره که وقتی زنگ میخورد این عجوزه باهاش کار داشت رنگ هردوتامون میپرید الهی خدا مرگش بده

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

به کسی پیشنهاد نمیدم.حالا مادر پسر زبون آدمیزاد حالیشون نیست برو مهریت بزار اجرا جدا شو شوهرت عقلش سرجاش بیاد

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
مگه چیکار میکنه که اذیت میشی

دخالت تو زندگی و تصمیم ما کلا هر چیزی باید اون نشر بده ملا شوهرم اونجاست دائما هر دقیقه از شوهرم به یه طریقی پول می‌کنه جلو من شروع می‌کنه ناز و نوازش و قربون صدقه شوهرم و چیزای دیگه که زیاده