2777
2789
عنوان

شنیدین یه ویروس خطرناک جدید اومده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4710 بازدید | 171 پست
دخترم کلاس اوله بچم از مدرسه گرفت منم گرفتم ازش سرفه های ادامه دارش خیلی رومخه

ایشالا خوب میشی عزیزم 

من شنیدم کندر رو میزارن توی آبجوش بعد صافش میکنن آبش ر میخورن میگن واسه سرفه خوبه 

سرچ کن گوگل حتما 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج حامد رئیسی رو داری؟ پیجش رو ببینمیگه دروغهمیخوان باز بترسونن و باعو تضعیف سیستم ایمنی شن

اصلش که دروغ نیست

مهم اینه که باز یه برنامه ای واسه کشتن و ضعیف کردن آدمها دارن

و ما هم معمولا مقهوریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میتونی علمی این حرف رو اثبات کنی؟ سم ریختن تو واکسن ها؟! دوست عزیز میلیون ها آدم واکسن زدن.

بله برید مقالات علمی را بخونید که این واکسنها با مردم چکار کرد.چند نفر از اشناهای ما کهیکی شون قاضی بود ۵۶ ساله واکسن زد بعد  از مدتی کرونا گرفت بعد هم مرد .یکی هم وکیل بود ۴۵ ساله واکسن زد وبعد از مدتی با کرونا فوت کرد.خدا میدونه دروغ نمیگم.این واکسن‌جلوی فوت را نمیگیره بلکه احتمالش را بیشتر میکنه.تو رو خدا نزنید .این توطئه جهانیه برای کشتن مردم وفروش هرچه بیشتر واکسنها

وایییی😂😂😂عزیزم چی میگییه ویروس سختیهمن گرفتم یک هفته افتادم همش سرم و بیمارستان

شما بخند

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بله برید مقالات علمی را بخونید که این واکسنها با مردم چکار کرد.چند نفر از اشناهای ما کهیکی شون قاضی ...

به قرآن که ما تو فامیلامون کسایی رو داشتیم که بعد واکسن کرونا ریزش مو گرفته بودن خداروشکر که من نزدم تاثیراتش بعدا معلوم میشه

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

به قرآن که ما تو فامیلامون کسایی رو داشتیم که بعد واکسن کرونا ریزش مو گرفته بودن خداروشکر که من نزدم ...

خوشبحالت که نزدیک کاش منم نمیزدم غلط کردم زدم بخدا از وقتی زدم ریز موی شدید گرفتم 

بله برید مقالات علمی را بخونید که این واکسنها با مردم چکار کرد.چند نفر از اشناهای ما کهیکی شون قاضی ...

اسم مقاله ها رو بگید برم بخونم. 

شما روی میلیون ها آدم تحقیق کردید که بعد از واکسن چه اتفاقاتی افتاده براشون؟ 

نمیگم شما در مورد اون چند نفر دروغ میگی ، ولی صحبت کردن در مورد این موارد نیاز به علم و آگاهی کافی در این زمینه رو داره. 

ما که نمیتونیم همینطوری ادعا کنیم. 

شما بخند

اخه باور ندارید 

خدایی نکرده بعدش که ویروس گرفتی

به حرفم میرسی  .🤦🏻‍♀️

ماسک بزن رعایت کن.

اگه خودم نگرفته بودم 

شاید مثل شما باور نمیکردم.

ولی وقتی رفتم بیمارستان

دیدم چقدر گرفتن و بستری شدن

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج