2777
2789
عنوان

شنیدین یه ویروس خطرناک جدید اومده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4708 بازدید | 171 پست
میتونی مؤدبانه تر هم صحبت کنی. من که به گفته شما عقل ندارم ، ولی همین که شما عقلت رو به کار انداختی ...

در ضمن شما متوجه شدی ایا یه مدت واکسن استرازانکا را به مردم بیچاره تزریق کردن بعد از مدتی دیدن این واکسن  باعث لخته شدن خودن مردم وسکته شد وسپس این واکسن را ممنوع اعلام کردن.این یعنی چی ؟ یعنی  بعد از این عده کثیری را به قتل رسوندن بعد تازه گفتن نه این واکسن به درد نمیخوزه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا طفره میری دوست عزیز؟ خب گفتم مقاله هایی رو که خوندی ، معرفی کن. حرف بدی زدم؟! بله هر فردی انتخاب ...

طفره میرم چون از شما خیلی میترسم😁گفتی مقاله گفتم بروسرچ بزن دکترهایی که در مورد خطرات واکسن کرونا صحبت کردن تو گوگل هست اینجا نمیشه لینک گذاشت.در ضمن واکسن استرازانکا و عوارضی که داشت دیدین که بعد از یه مدت که مردم این واکسن را زدن و باعث لختگی خون عده زیادی شد  تازه سازمان بهداشت جهانی این واکسن را ممنوع اعلام کرد.ایا ابن خودش دلیل محکمی  نیست، دیگه با چه زبانی بگن واکسن خطراتش بیشتره.دوست عزیز لطفا کامنت  منو در مورد خطر واکسن نادیده بگیر  من برای کسانی نوشتم که تا حدودی  با من موافق هستن

تو چطور با دو تا کاربری همزمان فعال هستی

اول اینکه من همین یدونه کاربری رو دارم دوما جای تورو تنگ کردم ؟‌ سوما به شما ربطی نداره تو سایت زنونه داری جولان میدی که چی؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

اول اینکه من همین یدونه کاربری رو دارم دوما جای تورو تنگ کردم ؟‌ سوما به شما ربطی نداره تو سایت زنون ...

بی ادب

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

پشه ها میتونن ناقل چندین نوع بیماری به انسان ها باشن و چیز جدیدی نیست. اون موردی که گفته شد ، شیوع ب ...

ببینید اخبار تب دنگی رو جوری بود که انگار قراره همه‌گیر بشه و هممون بگیریم قراره مثل کرونا بشه ولی نشد یک ماه بعد فراموش کردیم اپیدمی هم نشد 

فقط استرس الکی کشیدییم پس به نظرم زیاد دنبال کردن پیج های خبری فقط استرس میده به آدم

اخبار تب دنگی یک سال پیش👇🏻👇🏻👇🏻

❤Che khobe ke daramet
چی هست؟؟

استفادهٔ هدف‌مند از عوامل بیولوژیک اعم از باکتری‌ها، ویروس‌ها،و.... به منظور کشتن یا ناتوان کردن انسان‌ها، جانوران یا گیاهانه.

درواقع مثلا یه ویروس دستکاری شده مثل همین کرونا بین ادما پخش میکنن،یا بااهداف سیاسی،مثل فلج کردن اقتصاد و...یا برای فروش دارو وهزاران دلیل دیگه