2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه به من میگن ریزش موی من ارثی هست و هیچ درمانی براش نیستخستم کردنتازگیا رفتم سمت طب هومیوپاتیرفتم ...

نمیدونم پاچه برا چی گفتن

اما بعضی از بیماری‌ها که میگن ارثیه برمیگرده به سفره خانواده

باور؟ ساختار بدن آدمه دیگه با باور نداشتن ما تغییر می‌کنه مگه؟حکمای قدیم بر همین اساس درمان میکردن د ...

اخه طب مدرن کاملا ردش میکنه و حتی مسخره

ولی همین طب مدرن هنوز نتونسته برای یک تنبلی تخمدان ساده درمان پیدا کنه

میگن هیچ درمانی براش نیست فقط باید کنترل شه

دارو میدن

مصرف میکنم ولی بازم جواب نمیگیرم 

آخه به من میگن ریزش موی من ارثی هست و هیچ درمانی براش نیستخستم کردنتازگیا رفتم سمت طب هومیوپاتیرفتم ...

مشکلات از سن بلوغ شروع میشه واین که ریزش مو رو منم داشتم از تنبلی تخمدانم هست ،چربی وشوره سر،جوش صورت ،بی نظمی پریودی،سیپروترون کامپاندو بخور ببین بهتر نمیشی یا برو غدد یا زنان

بعضیا طب سنتی رو قبول ندارندیشب رفتم عطاری خرید داشتم بنده خدا نمیخواست تبلیغ کنهفقط چهرم رو دید گفت ...

ببین طب سنتی جایی قبول دارم که طرف چیزی حالیش باشه.نه اینکه چهارتا چیز بلدن بگن.من فقط خودم ی جا تو شهرمون میرم این آقا کلی شاگرد داره مدرک میده.خیلی مهمه پیش کی بری

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
وای من فکر کننم سردمچقدر هم لبنیات و مرغ میخورم

رنگ پوست؟بدنت چربی داره؟یعنی شلی یا سفتی؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

نمیدونم پاچه برا چی گفتناما بعضی از بیماری‌ها که میگن ارثیه برمیگرده به سفره خانواده

بابام کچل بود

بابابزرگمم کچل بود

مامان مامانبزرگم هم کچل بود

ولی من دخترممممممممم

مامانبزرگم تو سن ۸۵ سالگی موهاش پرررررر

مشکلات از سن بلوغ شروع میشه واین که ریزش مو رو منم داشتم از تنبلی تخمدانم هست ،چربی وشوره سر،جوش صور ...

همش رو خوردم 

تا یک مدت خوبی بعدش مجدد بهم میریزه

عزیزم من خسته مسیری هستم که هر راهی رو رفتم به بن بست میخورم 

تو رو خدا این متفورمین رو بیخیال بشیندوره بارداری یا خودت قند میگیری یا بچه

چاره ای نداریم وقتی کنترل نمیشه یه مرض لاعلاج من درکنارورزش با این قرص نتیجه دیدم ریزش موم قطع شدپریودم بهتر شده