2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه ویروسی اومده مثل کرونا میگن ممکنه بعد امتحانا نوبت اول مدارس رو هم مجازی کنن

علائمش چیه؟ایران اومده؟مرگ و میر داره ؟

وای خسته شدم بسه

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

کاش اونجوری بشه لااقل کسی نمیادجایی نمیریم بچهم اینهمه عذاب نمیکشه خودم که جایی نمیرم ولی تامیان اصلارعایت نمیکنن حتی مریضابوس وبغل کاش درک کنن من اگه خودم بابچم مریض باشیم نمیزارم نزدیگ کسی بشه یانمیرم جایی

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
علائمش چیه؟ایران اومده؟مرگ و میر داره ؟وای خسته شدم بسه

علاعمش تو گوگل هست تو ایران هم امده همه بچه‌ها ها هم مریض شدنه انگار یه چند نفر مرگو میر داشته نمیدونم والا 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

علائمش چیه؟ایران اومده؟مرگ و میر داره ؟وای خسته شدم بسه

وای خدانکنه

دخترم گرفت اسهال واستفراغ ۸روزچیزی نخوردبه خدامن گفتم حتمازبونم لال دیگه ندارمش اصلابچه ی به اون شیطونی ۸روزسرپانشدهیچی نخوردهیچی هنوزم بچم رنگش زرده زرده استخوناش معلومه ۲کیلوکم کرد

خودمم که سوزش گلوگوش دردای وحشتناک سردردمیزبه چشام

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم