2777
2789
عنوان

چرا اینجوری میشه عقدمه

140 بازدید | 19 پست

بقیه عروسیشونه خوشحالن با خونواده میخندنن میرقص جمع میشن دور هم چندوقت دیگ عقد منه و داریم کاراش انجام میدیم امروز ب بابام گفتم قراره سالن بگیرن واسه عقدم و اینجوری باشه و اینا با ذوق گفتم دیدم اصن واکنش نشون نداد فقط گفت اره 

نامزد کردیم نزدیک عقدمونه هرچی میشع هی فقط میگ ازمایش باید بدین ادم ذوق میکنه میزنن تو ذوقش

حالا خونواده نامزدم اینقد توشحالن همش دارن دور هم جمع میشن اهنگ و اینا میزارن تونواده من اصلا ذوق ندارن هیچکدومش نمیگه واسه عقدت چیکاربکنیم چیکارنکنیم

منم ناراحت و ناامید کردن ب جای خوشحالی کردن و انرژی مثبت دادن

یعنی خوشحالن نشدن ؟مثلا عقدمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولکن بابا دخترخودت خوشحال باشی کافیهذهنشون شاید درگیر پول جهیزیه و... ستیا کلا ناراحتن ک داری میری و ...

خوشحال بودم تا امروز وقتی با بابام صحبت کردم راجب عقدم هیچی نگفت فقط داشت چندتا عکس نگاه میکرد و گفت اره چرا مث خونواده نامزدم خوشحال نیستن

بابا خب شاید مدل خانوادت هستش

ماام برا خواهرم همین بودیم

خوشحال بودیم ولی ۲۴ساعت اهنگ و رقص ب راه نبود 

مهم خودتی دیگ

بد ب دلت راه نده 

معمولا خانواده پسر شنگول ترن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
عزیزم به پدرت حق بده. هم داره گل دخترشو شوهر میده و حس غربت و ناراحتی داره که کم کم داری از خونش میر ...

ن اصلا اونجوری ک فکر میکنی نیست انگار قرار نیست اتفاقی بیوفته اونجورین شادی نمیکنن سرد و خشک منم ناراحت شدم اینقد ذوق داشتم 

بابا خب شاید مدل خانوادت هستشماام برا خواهرم همین بودیمخوشحال بودیم ولی ۲۴ساعت اهنگ و رقص ب راه نبود ...

اینقد ذوق داشتم امشب ناراحت شدم با رفتارشون انگار قرارنیست چیزی بشه اینقد سردن

اینقد ذوق داشتم امشب ناراحت شدم با رفتارشون انگار قرارنیست چیزی بشه اینقد سردن

میفهممت

ولی باور کن از عمد نیس... دست خودشون نیس بعضیا کلا اینجورن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

کلا استرس تو خانواده دختر زیاده

منم دوتا خواهرام ازدواج کردن همش تو استرسی که اینده دخترت چی می شه

دخترت خوشبخت می شه؟

بالاخره تو بخشی از وجود اون خانواده هستی

و این رفتار ها همه از سر نگرانی و استرسه