2777
2789
عنوان

آمار طلاق چرا انقدر رفته بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 28 پست
بیشترش مربوط میشه ب شرایط اقتصادیدهه 60و70 بخاطر این تورم و گرونی گرفتار شدن

اصلا مربوط به دلایل اقتصادی نیست

بخاطر عدم شناخت قبل ازدواج هست.

اینقدر درگیر دوستی های قبل ازدواج میشن که از موضوع اصلی دور میمونن

بلوغ زود رس دخترها 

افزایش میل جنسی 

فشار اقتصادی 

توقعات بالا 

تربیت بد خانواده 

و...

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم خیلی طبیعیه اونی که در دنیای کودکانه خودش فقط با آرزوی پوشیدن لباس عروس ازدواج می‌کنه بعد یه ...

کاش واقعااااا یه کاری کننن 

خارجیا البته یه چند تا کشور بود افراد زیر ۱۸ سال اجازه رفتن به عروسی نداشتن بعد اینجا ....

کاش ایران هم حداقل تا ۱۸ سال اجازه ازدواج نبود 

همونطور که اجازه هیچ کاره قانونی دیگه ای نیست 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

چون کسی تحمل کسی رو نداره ازدواج از مد افتاده

من دیگه واقعا از ازدواج کردن میترسم 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

اونم خیلی دیره نههه دیگه از ازدواج کردنم میترسم

نه بتظرم خوبه 

همشون عشق و حال کردن خونه و ماشین خفنم دارن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
ازدواج سن پایین اکثر به طلاق کشیده میشهمنم ۱۸سالم بود ازدواج کردم به انتخاب خانواده آخرم جدا شدم

کاش ایران هم حداقل زیر ۱۸ سال اجازه ازدواج نده کاشششش

ایشالله خوشبخت بشی 

من دیگه واقعا از ازدواج کردن میترسم 

بیشترش مربوط میشه ب شرایط اقتصادیدهه 60و70 بخاطر این تورم و گرونی گرفتار شدن

واقعااااا بخاطر گرونی و طلاقققف

بلوغ زود رس دخترها افزایش میل جنسی فشار اقتصادی توقعات بالا تربیت بد خانواده و...

و تنوع طلبییییی یهو پسره یا دختره از یکی دیگه خوشش میاد و ...

نه بتظرم خوبه همشون عشق و حال کردن خونه و ماشین خفنم دارن

چی بگم والا 

اصلا بچه های کم سن و سال چرا بجای اینکه به فکر درس و پیشرفت باشنچرا باید فکرش از الان سمت ازدواج و ط ...

متاسفانه جامعه ....

مامانم یه دوستی داره دخترش ۱۲ سالش رو شوهر داده بعد به مامانم میگه تو هم دخترت رو شوهر بده دیگه  یکم سنش بره بالا نمیگیرنش😐

کاش واقعااااا یه کاری کننن خارجیا البته یه چند تا کشور بود افراد زیر ۱۸ سال اجازه رفتن به عروسی نداش ...

عزیزم دخترهای مملکت ما خودشون میخوان 

مثل زمان قدیم نیست که دخترو به زور میدادن شوهر 

دختر همسایه سابق ما تو ۱۳ سالگی با دوس پسرش بود و خودشو خراب کرده بود بدون اطلاع خانواده 

خوب چه میشه کرد وقتی خودشون میخوان

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
عزیزم دخترهای مملکت ما خودشون میخوان مثل زمان قدیم نیست که دخترو به زور میدادن شوهر دختر همسایه سابق ...

اینم قبول دارم 

همسایه ما دختره یبار شوهر کرد طلاق گرفت ( دوست پسر داشت)

بعد طلاق با دوست پسرش فرار کرد و ...

بعد هم بازم از اون طلاق گرفت اومده خونشون 

و ۱۶ سالشه 

اصلا مربوط به دلایل اقتصادی نیستبخاطر عدم شناخت قبل ازدواج هست.اینقدر درگیر دوستی های قبل ازدواج میش ...

من نگفتم صددرصد بخاطر اقتصاده

من میگم دلایل دیگه هم هست

اقا هستم . راننده پروفایلم