2777
2789
عنوان

بچه ها عشق سابقم بعد چند ماه از عقدش برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 57 پست

به نظر منم چت هارو برای زنش بفرست، تاوان بازی دادن و سواستفاده کردن از آدمارو باید بده. نمیشه هرکاری میخوان کنن و راحت به زندگیشون ادامه بدن، برای خود اون زن هم بهتره الان بدونه با کی ازدواج کرده

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه شری مثلا

برای پدر زنش بفرستی شر میشه بخواد شلوغش کنه پای پدر زنش میاد وسط 

به زنش بگی ممکنه زنش بخاطر پول شوهرش سکوت کنه بعضی زنا خودشون و به پول میفروشن پولپرستن به پدر زنش بگو 

بفرست به زنش بگو جهت اینکه بدونی داری با همچین ادمی ازدواج میکنی

خیلی دوس دارم اما از  دردسرهاش میترسم

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

انشالله که اونی که باب دلته قسمتت بشه وخوشبخت بشی🌹

قربونت ان شاالله ب دعای خیرت

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

نه نکن دیونه ای دنبال دردسر نباش اگر یبار دیگه انجام داد اینکارو کن واقعا اگر میخای دچچار دردسر و اع ...

مثلا چ  دردسری داره؟

به نظر منم چت هارو برای زنش بفرست، تاوان بازی دادن و سواستفاده کردن از آدمارو باید بده. نمیشه هرکاری ...

نه برای خانواده زنش ،زنش ممکنه پولکی باشه بخاطر پول شوهره خفه خون بگیره برای خانواده زنش و پدر زنش

عزیز دلم انشالله یه بخت خوب قسمتت بشه.برات صلوات میفرستم .آفرین که انقدر عاقلی و پخته  .اسکرین هاشو نگه دار اما برای زنش و هیچ کس دیگه این نفرست.چون پای خودتم میاد وسط و اعصاب خوردی داره.اما پاک شون نکن نگه شون دار.اون که به زن خودش پایبند نیست چطور میخواد دوباره به شما پایبند بشه.یه وقت گول نخوریا.از روی هوس و لجبازی با زنشه, شاید دعوایی چیزی داشتن‌ اینجوری خواسته حرصشو خالی کنه.

به نظرمن کار خوبی کردی و کشش نده آدمی که هرزه اس خودش نشون میده و تو مسئول اون خانم نیستی چون ممکنه ...

ممنون ان شاالله به دعای خیرت عزیزم