2777
2789
عنوان

بچه ها عشق سابقم بعد چند ماه از عقدش برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 57 پست
برای خانواده زنش بهتره جواب های هوی است کاش دخترا انقدر منفلل نبودن ریشه مردای هرزه و الت سرگردان گن ...

خدا ازشون نگذره خدا ب حق این ماه عزیز رسواش کنه

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ مردم بیشرف شدن، تو چرا زودتر نفهمیدی یارو بیشرفه

مردها بازیگرهای خوبی هستن متاسفانه

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

هنوزم دیر نشده میتونم اینکار رو انجام بدم

نه نکن دیونه ای دنبال دردسر نباش اگر یبار دیگه انجام داد اینکارو کن واقعا اگر میخای دچچار دردسر و اعصاب خوردی بشی برو اسکرنا رو نشون بده

هنوزم دیر نشده میتونم اینکار رو انجام بدم

بفرست برای خانواده زنش بدونن داماد گلشون چه عوضی 

مردای لاشی تمام زندگیشونو از ابرو داری زنای منفعل دارن چون مردسالاری تو سر زنا کرده تت سری خور باشید تا مردا راحت هرزگی و پدرسوخته بازی کنن و زنارو بدبخت کنن

بمیرم برا زنش

بدبخت با هزار امید زنش شده فک کرده چون شوهرش خوشگله ذات خوبی هم  داره

نه نکن دیونه ای دنبال دردسر نباش اگر یبار دیگه انجام داد اینکارو کن واقعا اگر میخای دچچار دردسر و اع ...

خب این بار چندمش بود مزاحم میشد قبلا هم تهدیدش کردم انگار ن انگار

به زنش بگو زنه چه امروز چه فردا از ل ا ش ی بودن شوهرش باخبر میشه اما زودتر بگو یذار این وسط یه بچه ب ...

دقیقا

به نظرمن کار خوبی کردی و کشش نده آدمی که هرزه اس خودش نشون میده و تو مسئول اون خانم نیستی چون ممکنه برات دردسر شه ادم بیکاره آرامشش بهم بزنه برای آدم های اشتباهی

مهم اینه ک حال پسره رو گرفتی و نمیتونه شما رو ساده فرض کنه یک تجربه بوده و امیدوارم بهترین ازدواج رو داشته باشی