2777
2789
عنوان

مادر شوهر سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 45 پست
بگو خب نیا مامان جان😂😂شما که هفته هفت روز میکردی

همین آدم 700 کیلومتر راه رو توی ماشین میشینه با تور میره مسافرت 

منم به شوهرم گفتم والا مامانت خوب جونی داره من بودم الان باید جفت زانوهامو پروتز میکردم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوام ولی واقعا بیشتر از جمله شوهرم که میگه مامان بیچاره من ، حرص میخورم.

اون وسط زندگیت نیست خونه خودشه برنامه خودشو داره چه اشکالی داره یکم خودشو برای بچه هاش لوس کنه ؟اصلا حرص خوردنت بیجاست 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

آرزوشم عیبه به خدا. انقدر از خودش متشکره حال آدمو بهم میزنه. روزهای زوج استخر روزهای فرد باشگاه. آخر ...

حالا اگه میرفت جلو مینشست میگفتی مادرشوهر بیشعورم نمیفهمه زن‌ و شوهر باید کنار هم بشینن زود میره جلو میشینه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اتفاقا میره عقب میشینه زانوشو بهونه میکنه که شما کنار هم بشینید

اون وسط زندگیت نیست خونه خودشه برنامه خودشو داره چه اشکالی داره یکم خودشو برای بچه هاش لوس کنه ؟اصلا ...

عزیزم اون اجازه داره برنامه های خودشو داشته باشه ما هم این اجازه رو داریم که برنامه های خودمونو داشته باشیم نه اینکه ایشون مدام درحال دیکته کردن نظرات و توصیه های خودشون برای زندگی ما باشن. مشکل اینه

لوس بازی فکر کنم برای سن 72 سال ی کم دیر شده اونم برای کسی که ادعای عقل کل بودن و بلوغ داره

حالا اگه میرفت جلو مینشست میگفتی مادرشوهر بیشعورم نمیفهمه زن‌ و شوهر باید کنار هم بشینن زود میره جلو ...

عزیز من ایشون وقتی من هم نیستم همین کارو میکنه و پیش اومده زنگ میزنه به شوهرم که من با اسنپ نمیرم ماشین اونها کهنه است تکون میخوره پای من درد میگیره اما نمیدونم چطوری با همون پا ارتفاع ماشین ما رو میره بالا و یا 7 ساعت میشینه از شهر خودش تا شوشتر یا 12 ساعت تا آستارا اونم توی ی ماشین با 4 نفر یا مینی بوس میشینه و میره. ی کم آدم فکر کنه بد نیست

عزیزم اون اجازه داره برنامه های خودشو داشته باشه ما هم این اجازه رو داریم که برنامه های خودمونو داشت ...

ایشون توصیه ای کردن شما دوتا ادم بالغ هستین میتونین انجام ندین اتفاقا شما از اینکه ایشون زنده هستن و زندگی میکنن ناراحتید

ایشون توصیه ای کردن شما دوتا ادم بالغ هستین میتونین انجام ندین اتفاقا شما از اینکه ایشون زنده هستن و ...

عزیزم سنگینی ایشون روی دوش من نیست. علاقه ای هم به جنگ اعصاب هر روزه برای جلوگیری از توصیه هاشون توی زندگی خودم ندارم. شما کلا موضوع رو اشتباه متوجه شدید کسی از زندگی کردن ایشون ناراحت باید بشه که خودش زندگی نمیکنه. هر کسی زندگیش به خودش مربوطه اما تا جایی که اولا در رفتار و گفتارش تناقض نباشه در ثانی کاری به زندگی دیگران نداشته باشه. 

به نظر شما ی نفر که اصرار میکنه شما آخر هفته 400 کیلومتر توی برف و بارون راه بیفتید بیاید خونه من بعد دو روز دیگه میگه نه الان نیاید بعد دو هفته بعد میگه الان باید بیاید و ... چیزی جز تصمیم گرفتن برای دیگران و کنترل دیگران انجام میده؟ به نظر من اگر ایشون هم بفهمه همونطور که خودش رو عاقل میدونه دوتا آدم توی دهه 40 زندگی هم خودشون میدونن کی چه کاری انجام باید بدن مشکل حل میشه

ایشون توصیه ای کردن شما دوتا ادم بالغ هستین میتونین انجام ندین اتفاقا شما از اینکه ایشون زنده هستن و ...

یا مثلا ما جرات نداریم ی آزمایش بدیم باید جواب آزمایش را برای ایشون ارسال کنیم مخصوصا اگر مربوط به همسرم باشه تا ایشون ببینن نظر بدن توصیه کنن پیشنهاد بدن و .... اگر نفرستیم هم ناراحت میشن. در گزارش گیری هم که استاد هستن و پسرشون باید گزارش دکتر رفتن رو بده بگه دارو چی میخوره و .... 

شما به این چی میگید؟ من میگم با عرض معذرت فضولی، کنترل گری و خودشیفتگی مطلق

یا مثلا ما جرات نداریم ی آزمایش بدیم باید جواب آزمایش را برای ایشون ارسال کنیم مخصوصا اگر مربوط به ه ...

ببینید من میدونم این رفتارهاش باعث رنجش خاطر شما میشه ولی شما دوتا نباید اجازه بدین براتون برنامه بچینه به قول مامانم مادرشوهر اتیشم باشه‌ نمیتونه جایی که نشسته رو هم اتیش بزنه 

متاسفانه اکثر افراد مسن دیکتاتور هستن و فکر میکنن دانای اعظمن تازه بعضی رفتارهاشون عین بچه های سه سالست مادرشوهر منم دقیقا همینطوریه ولی من اجازه نمیدم برام برنامه بچینه اگه از کارهایی که انجام میده بگم شاخ درمیاری 

مثلا مادرشوهر شما برای خودش برنامه داره باشگاه میره به خودش میرسه مسافرت میره ولی مادرشوهر من همش چشمش به‌ دره بچه هاش ببرنش خونشون یا ببرن مسافرت انقدرم خسیسه یهو میبینی دارو قلبشو نمیخره که پول خرج نکنه تا اینکه بچه هاش دلشون بسوزه براش دارو بگیرن اخرم چون داروهاشو نخورده باید ببریم کلی هزینه کنیم بیمارستان بستری بشه انژیو بشه رگ قلبش باز بشه 

خیلیم بین بچه هاش فرق میداره ما هرچقدرم بهش خدمت کنیم اخر دستمون نمک نداره 

انقدرم خودشو برای شوهرم لوس میکنه خدا میدونه تا جایی میرسه که تا چند روز شوهرم مدام اه میکشه و ناراحت میشه غذا نمیخوره 

ببینید من میدونم این رفتارهاش باعث رنجش خاطر شما میشه ولی شما دوتا نباید اجازه بدین براتون برنامه بچ ...

عزیزم برای اینکه اجازه ندیم برامون برنامه بچینه نیاز هست که شوهر آدم هم مشکل رو درک کنه و همراه باشه اما این مادر طوری رفتار کرده که پسرش فکر میکنه اگر خدا ی موجود بی نقص آفریده اون مادر ایشونه بعد هم وقتی من نمیخوام تابع برنامه ریزی های ایشون بشم من میشم مادرفولادزره و آدم بد قصه