2777
2789
عنوان

خانما راهنماییم میکنین 😊😊🥰حسابداری یا آموزش ابتدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 38 پست
خیلی ممنون عزیزم لطف کردی مهربونم انشالله میرم حسابداری ثبت نام میکنم

حتما برو آیندتو بساز 

الان ب بابای من وام ی میلیاردی مسکن میدن مثلا 

ب معام بالای ۲۰۰ ۳۰۰ میلیون نمیدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما برو آیندتو بساز الان ب بابای من وام ی میلیاردی مسکن میدن مثلا ب معام بالای ۲۰۰ ۳۰۰ میلیون نمیدن

تازه دیگه فرهنگیان جذب تمیکنه 

هر کد رشته پارسال ۳ ۴ نفر میخواستن امسال ی نفر 

ایندتو سوزوندی بری ابتدایی

حتما برو آیندتو بساز الان ب بابای من وام ی میلیاردی مسکن میدن مثلا ب معام بالای ۲۰۰ ۳۰۰ میلیون نمیدن

واقعا خوب شد تاپیک زدم خودم فکر میکردم آموزش ابتدایی بهتره 

مرسی واقعا که وقت گذاشتی

:)
واقعا خوب شد تاپیک زدم خودم فکر میکردم آموزش ابتدایی بهتره مرسی واقعا که وقت گذاشتی

نه بابا ابتدایی از فرهنگیانش حالا معدل پایینم میگیرن بدرد نمیخوره پول نمیدن کلاس کنکور نداری اعصابت داغوت داغون میشه و ی زندگی کاملا ضعیف داری 

بری بانک خانمی میشی برا خودت کلی کارت راحت ترم هست پولتم خیلی بیشتزه 

برا چی بری ابتدایی!

نه بابا ابتدایی از فرهنگیانش حالا معدل پایینم میگیرن بدرد نمیخوره پول نمیدن کلاس کنکور نداری اعصابت ...

اصلا ام ب این مزخرفا گوش نکن ک معلمی برا خانم بهتره

خانمی ک ۲ ظهر کارش تو بانک تموم میشه انقدر پول داره ک میتونه خسته هم بود غذا رم از بیرون بخره اصلا عشق میکنی 

ممنون از نظرتون میتونم بعد لیسانس توی بانک و... استخدام بشم؟

ببین تو بانک پارتی میخواد وآزمون داره مثلا ۳۰۰ نفر شرکت میکنن ۱۰ نفر برمیداره 

که ۹نفرشون با پارتیه

ولی بیرون کار زیاد هست براش

با کسایی که تاپیک