2777
2789
عنوان

شیوع ویروس جدید در چین 💀🩸

| مشاهده متن کامل بحث + 8710 بازدید | 190 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی چرا اغلب ویروس ها منشأ اش از چینه؟؟یعنی اینقدر نجاستن یا کلا دلیل دیگه ای داره؟؟

ویروسا دست سازن بهترین دانشمندان جهان از چینن 

کرونا و اینارو درست کردن که آدمارو بکشن که جمعیت دنیا بیاد پایین جمعیت دنیا دیگه به وسعتش نمیخوره اگه بره بالاتر مشکلات غذایی رخ میده و کشاورزی قدرت تعمین افراد زیادی رو نداره

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

غم آخرمون باشه قرار چندین میلیون دیگه بمیرن خدایی نکرده🦦 ولی با این وضعیتی که داره توی جهان پیش میا ...

خیلی باحال میشه 😂

ما ک همه مدلش رو تجربه کردیم یکم هیجان هم تجربه کنیم

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

اونم میخورن

اره اونم تو بعضی رستوران ها بدون اطلاع میپزن میدن

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

احتمالا ولی درمانشو پیدا کردن به غیر از سرم. امپول؟

خبر ندارم انگار ویروس جدیده 

صد در صد ب این زودیا تا کشته نده واکسن نمیدن

ویروسا دست سازن بهترین دانشمندان جهان از چینن کرونا و اینارو درست کردن که آدمارو بکشن که جمعیت دنیا ...

درسته 

ولی همینجوریشم مردم از جنگ و قحطی و بلایای طبیعی میمیرن 

منم شنیدم ممکنه بعد امتحانا نوبت اول مدارس رو مجازی کنن

یا خدا اگه اینطوری بشه خرداد چی میشه؟

اگه اونم مجازی میشه پس خیلی عالیه 

ن بابا فکرنکنم

اخه گفتن چندتا ازمنطقه چین گرفتن وتبدیل به زامبی شدن😅

خدایش موندم اینا چرا گوشت سگ یاخوک میخورن که نصف مردم رو به فنا بدن؟ اینجوری که بشه نصف جمعیت کل بخاطراینا محو میشن که😂😅💔