2777
2789
عنوان

خانما متاهل بیاید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 21 پست
چطور تقوییت کنم

مغزیجات و موز و عدس و قطره گلسرخ خیلی تاثیر داره 

براش از سرکار که میاد با موز و شیر و مغز و عسل و قطره گلسرخ معجون درست کن مثل شیر موز بده بخوره 

عدسی درست کن بده بهش 

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
نه مشکل جنسی نداره اوکی تو رابطه نه میکم که جدیدا شده خودش میگه برای خستگی و همچی اوکی هست

عجیبه که یک دفعه تغییر کنن بدون دلیل

چند مدته این شکلی هستن؟ 

آخه اگر مشکل جدی مثل اقتصادی نداشته باشه ، ممکن نیست اینطور سرد بشه و دوری کنه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا این هم میگه تو طول روز میخوام شب دیگه جون نداره و میخوابه

خب بهش پیشنهاد بده،یک ساعت زودتر بیاد تا بخوابه،یا وقتی اومد غذا خورد و خوابش برد بعد دوساعت بیدارش کن ببین چطور پیش میره

عجیبه که یک دفعه تغییر کنن بدون دلیلچند مدته این شکلی هستن؟ آخه اگر مشکل جدی مثل اقتصادی نداشته باشه ...

دو سه هفته اینجوره مشغله کار داره ولی مشکل اقتصادی نه

دو سه هفته اینجوره مشغله کار داره ولی مشکل اقتصادی نه

خب گلی دو سه هفته که چیزی نیست 

فکر کردم چند ماهه اینطور شدن 

ممکنه به گفته خودش یک بحران توی کارش پیش اومدهب اشه و فعلا فکر و ذکرش اون باشه 

اگر یکی دو هفته دیگه دیدی نرمال نشد یک فکر جدی کن 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خب گلی دو سه هفته که چیزی نیست فکر کردم چند ماهه اینطور شدن ممکنه به گفته خودش یک بحران توی کارش پیش ...

ممنون عزیزم انشالله موقتی باشه واقعا اتماد بنفسم پایین اومده همش حس میکنم نکنه من خوب نیستم دیکه از دیدش 

ممنون عزیزم انشالله موقتی باشه واقعا اتماد بنفسم پایین اومده همش حس میکنم نکنه من خوب نیستم دیکه از ...

نه عزیزم اصلا خوری نکن 

طبیعیه پیش میاد توی زندگی 

اگر طولانی بشه خطرناک میشه💚