2777
2789
عنوان

نخوردن شیر

69 بازدید | 13 پست

مامانا توروخدا بیاید بچم اونجوری ک باید نه شیرخودم میخوره نه خشک سه ماهشه 

دخترم کوچیک بود اینجوری شد کلی لاغر شد موند

امروز وقت دکتر گرفتمم ببرم کارساز بنطرتون

و چن نفری میگن از چش نظرم میشه چش خورده چیکار کنم از ناراحتی شبا خوابم نمیبره

نه بابا به چشم و ... فکر نکن امروز میری دکتر بهت میگه دیگه بعضی بچه ها اینجورین یه دفعه دو سه سال دی ...

واقعا خداخیرت بده امروز شب انقد فک کردم گریم گرف میگم این مادر شدن دیگه چ حکمتی انگار قلبت بیرون از تنته میزنه ی چیزشون میشه قلبم از جاش درمیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا خداخیرت بده امروز شب انقد فک کردم گریم گرف میگم این مادر شدن دیگه چ حکمتی انگار قلبت بیرون از ...

آره حق داری ادم هزارتا فکر و خیال میکنه ولی ان شاالله که چیز مهمی نیست معمولا بچه رو نسبت به روز اول میسنجن فوقش شیرخشکش رو عوض میکنه 

آره حق داری ادم هزارتا فکر و خیال میکنه ولی ان شاالله که چیز مهمی نیست معمولا بچه رو نسبت به روز اول ...

اخه بغلشم میکننم میفهمم قشنگ سبک‌شده اخه سینه خودمم نمیخوره قشنگ میک بزنه شیرخشکشم ببلاک دیروز از داروخونه پرسیدم گف خوشمزه اس

اخه بغلشم میکننم میفهمم قشنگ سبک‌شده اخه سینه خودمم نمیخوره قشنگ میک بزنه شیرخشکشم ببلاک دیروز از دا ...

البته تو چندماه اول طبیعیه 

نه ربطی به خوشمزگی نداره برادرزاده من شیرخشک شیرین نمیخورد ببلاک براش خریدن ازش نخورد 

بچه من از دو ماه و نیمه گیش یهویی اینطوری شدچند ماه درگیرش بودمدر ضمن اصلاااا با استرس بهش شیر ندهبچ ...

واقعااا بردیی دکتر چی گف بهتر شد بعدش یا وزنگرفتنش؟

چون تاالا خیلی خوب وزن گرفته بود

استرس چیه دیونه شدم دیشب با کل خستگیم از سه تا پنج خوابم نمیبرد همش فکر خیال

واقعااا بردیی دکتر چی گف بهتر شد بعدش یا وزنگرفتنش؟چون تاالا خیلی خوب وزن گرفته بوداسترس چیه دیونه ش ...

اگه وزن نگرفته باشه،دکتر دارو میده..و شاید غذای کمکی رو هم

زودتر از شیش ماه شروع کنه..

در کل خیلی از بچه ها تو این سن اینطور میشن..

خوب میشه..وزن هم میگیره و جبران میکنه