من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من خودم تجربه تولد گرفتن ندارم و زیاد هم دعوت نشدم ولی پارسال یه جا دعوت شدیم فقط چهارتا زوج بودیم و چهارتا بچه تو کافی شاپ اصلا جالب نبود مهمون کم
دف زن اورده بودن صداش داغون شد اینقدر تو سکوت داد زد و خوند ما چهارتا هم ساکت داشتیم میرقصیدیم اقایون هم نشسته بودن به در و دیوار نگاه میکردن شلوغتر بود بهتر بود
چون اقوام خیلی زیادن ختی دختراشون ۱۵ تا هستن و خیلی تشریفاتیهمین غذاهامو بخوام زیاد کنم کلی هزینه بر ...
خب پس ولش کن
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
ن بابا خرما نمیخوام عرق بدین دست مردم تگری بزنن روحم شاد شه
😂😂😂مزه چی بدیم؟
وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!
عزیزممماره کافه و ریتوران تعداد کم خیلیی بهتره ولی خونه چون میخوای جو بدن هرچی بیشتر بهتر
ن عزیزم ب نظر من جمع کمتر کیفیت بهتر منم تولد دوستام دعوت میشم دیگ بترکونیم زیاد شم ۱۰ ۱۲ نفر میشیم
ب نطر من همین عالیه ن ۵۰ نفر زنای پیر بچه هاش ۲ ساله ک رو مخن😂😂 من ی بار تولد گرفتم بخدا خداتومن هزینه فینگر فود و خوراکی دادم ی بچه فامیل داشتیم اومد قبل عکاسی همشو خورد و خراب کرد ینی من تو جمع زدم زیر گریه ها گریههه کردم
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
دقیقاامنم کلا دوستام بیشتر از این نیستمم فامیلا هم نمیخوام بگممرسی خیلی ناراحت بودم ک چقد هزینه کردم ...
😂😂وای ن بخدا خوبه داشتم میگفتم یهو نتم قط شد اره خلاصه انقد گریه کردم انقد گریه کردم مامانم هی نیشگونم میگرفت میگف نکن زشته مگ قهطیش اومده برات میخرم ولی من اصلا ن ادم شکموییم ن اصلا خوراکی میخورم فقط لواشک میخورم فقط قلبم شکست ک انقد هزینه کردم نزاشتن ی عکس بگیرم من حتی برای بچه ها جدا گذاشته بودم تو کابینت ک خواستن بدم حتی پوفک باز نشده نگه داشتم گفتم مامان بده دست نزنن مامانمم گفت روم نشد برم بگم بیا اینارو بخورین دست نزنین زشته من فقط حالم بابت این بد شد ک ی دقه نتونستن بچشونو کنترل کنن و من عکسامو بگیرم خیلی ضایع شدم پیش دوستام ک همجین فامیل گشنه ای داریم حالا دید بابت اول چقد حرص خوردم و تزکر دادم ولی انگار اونا اومده بودن گند بزنن تو تولدم از حسادت
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره