2777
2789
مسیله همینه نمیدونم واقعا شوخیه یا اون روزم به مامان پسر خالم میگفت خاله باید منو میگرفتین با 1 تی ...

😐🚶‍♀️

ببخشیدها ولی مردم چه پر رو شدن💀

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

بی حیا؟ حرومزادگی خودشونو نشون میدن مخصوصا اگه تو فامیل ادم از نزدیک ترین ادمش ضربه بخوره

ما تو ترکیه دانشجوییم 

یکی از دخترای ایرانی با یه مرد متاهل صاحب کافه رفته تو رابطه و زن طرف حامله و بی پناهه هر چقدر بهش گفتیم ول کن نبود منم قطع ارتباط کردم 

واقعا بی حیا ترین ادمه تو عمرم ديدم پدر مادر مرده رفتن دم خونه این کشیدنش پایین گفتن ما رسم طلاق اینا نداریم ول کن بزار پسرمون زندگیشو بکنه اصلاااا از رو نمیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم و زن متاهل ج.ن.ده که باهاشزن دست زد روقرآن که اشتباه گرفتی درصورتی که پیامش و صدای س.ک.س.ش. دا ...

اخی عزیزم درکت میکنم چی کشیدی😔😖 ....ولی اینو بدون  شوهرت اونو برا ی مدت کوتاهی تفریح میخواد ولی تورو واس ی عمر زندگی و اونو ول میکنه آخرش میاد دور تو میگرده قول میدم غصه نخور😔

.

به نظرتون اینکه زن و شوهر تو یه جمعی زن دستشو بندازه گردن شوهرش و بوسش کنه یا بره روی پای شوهرش بشین ...

😂🚶‍♀️

بی‌حیایی نیست

ولی خب کار خوبیم نیست!

چرا دیگه بره بشینه رو پاش💀

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

ما تو ترکیه دانشجوییم یکی از دخترای ایرانی با یه مرد متاهل صاحب کافه رفته تو رابطه و زن طرف حامله و ...

بآور کن بخاطر پول مرده باهاشه و احتمالا مرده هم خرج کنه هم پول بهش زیاد میده....اینجور زنا و دخترا البته بلانسبت جمع از سر احساس با مرد متاهل نمیرن تو رابطه ....چون اگ وره ای احساس داشت یکم دلش ب همجنس خودش میسوخت و خیانت نمیکرد

.

شوهر خواهرم  

جلو زن ودختران جوونش از اندام زنای دیگه تعریف میکنه 

ویه کارای چندشی که حال ادم بهم میخوره 

با یه دختر مجرد ریخت روهم ودختره رو حامله کرد بعد به زور برادراش عقرش کرد واورد تو خونه یه خوابه پیش خواهر بی غیرتم وشبا 3 تایی باهم میخوابن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
😂🚶‍♀️بی‌حیایی نیستولی خب کار خوبیم نیست!چرا دیگه بره بشینه رو پاش💀

قبلا مگه این کارا برای اتاق خواب نبود؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
قبلا مگه این کارا برای اتاق خواب نبود؟

آره والا😂😂🚶‍♀️

حالا من نظرم‌رو گفتم ولی به‌نظرم واقعا کار مناسبی نیست تو جمع زن‌وشوهر همدیگه رو بوس کنن و زنه بشینه روی پای شوهرش😐

تو خونشون هرکاری که میخوان کنن نه تو خونه‌ی مردم!