2777
2789

هر چقدر خانواده ها اختلاف داشته باشند و دعوا کنن نه خودم دخالت میکنم نه می‌ذارم نامزدم دخالت کنه یا حرفی بزنه

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

خواهر شوهر هامم هر کاری کنه یا رفتاری انجام بده که من واکنش تندی انجام بدم هیچی واکنش خاصی انجام نمی‌دم و سکوت میکنم توی دوران عقد بعد که عروسی کردم می‌دونم چیکارشون کنم 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباهاتم : 

عدم کنترل خشم

پا گذاشتن رو ارزش های خودم بخاطر تلافی و انتقام و اینکه حرصشو دربیارم

گریه های زیاد و عذرخواهی های مکرر (که علتش همون عدم کنترل خشم بود، تو عصبانیت یه حرکتایی میزدم که اخرش خودم بدهکار میشدم با اینکه ریشه عصبانیتم تقصیر اون بود ، ولی اخرش بدهکار میشدم و  مجبور به عذرخواهی ، و اینجوری ارزش خودمو پیش اون پایین و پایین تر میاوردم)

سعی میکردم بگم خودم پولدارم نیازی به پول تو نیست و نمیزاشتم زیاد واسم خرج کنه! یکی از بزرگترین اشتباها

حساسیت نشون میدادم به روابطش با دخترا و همین باعث میشد فکر کنه پخ خاصیه و اعتماد به نفس کاذب بگیره

هیچ وقت بین همسرت و خانواده اش دخالت نکن خودت‌ درگیر حواشی نکن که مادرت این گفت خواهرت اون کار کرد و...اگه چیزی گفتن یا حرفی زدن که باعث آزرده شدنت شدن همونجا خودت از خودت دفاع کن و حرفتو بزن منتظر نباش همسرت بیاد دفاع کنه بگو‌ بخند ولی تا حدی مرز داشته ولی اجازه دخالت به هیچ کسی نده کمک کن درک کن ولی فدا کاری بی مورد و الکی تو هیچ زمینه ای نداشته باش حساسیت بی مورد نیست به دختر های فامیل و خانواده شو و...نداشته باش

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ