2777
2789
عنوان

دکتر حسام جهاندیده

71 بازدید | 18 پست

ایکاش زودتر پیام های این سایت رو  دیده بودم من خیلی پشیمونم پیش ایشون عمل کردم بینیم استخونی غضروفی با پوست نازک بود  رخ زیبایی داشتم و ایراد بیینیم مشخص نبود فقط از نیمرخ یه مقدار قوز داشت در اصل برای اصلاح قوز فقط رفتم بازم میترسیدم که نکنه بینیم خیلی عوض بشه یا به صورتم نیاد برای همین چند بار به مطبش رفتم ولی همه نمونه ها که تو مطب بودن چسب داشتن  و مدت زیادی از عملشون نگذشته بود ولی در کل فقط یه نفر راضی پیدا کردم بقیه همه چون ورم داشت بینیشون نظری نداشتن نمونه کارهاش رو توی پیج گذاشته بود تقریبا 80 درصد خوب بودن و من هم گفتم چون بینیه خودم خوبه حتما کار زیادی نداره پیش ایشون به مشاوره هم رفتم و بهم اطمینان خاطر دادن که خیلی بهتر از قبل میشه بینیت ولی الان واقعا پیشمونم، کل بینیم رو تغییر داده تیغه ی بینی من رو از بین دو ابرو شروع کرده قوس داده تا نوک بینی جوری که حالت خوکی با نوک دراز پیدا کرده بینیم و پیشونی و تیغه ی بینی زاویه ی مناسبی نداره و بینیم در امتداد پیشونیم قرار گرفته و کاملا دوبرابر بینیه قبلم شده من اجزای صورتم کوچیکه جوری بینی رو بزرگ و پهن کرده نصف صورتم رو گرفته چشمهام و ابروهام به خاطر اینکه تیغه بینیم رو پهن و بزرگ کرده خیلی کوچک به نظر میان وپوست پلکم به سمت بینی کشیده شده و چشمم تغییر حالت داده 6 ماهه که کارم فقط گریه هست و اعتماد به نفسم شدیدا تخریب شده جوری که از در خونه نتونستم برم بیرون خجالت میکشم کسایی که قبلا منو دیده بودن برم پیششون یکی از دوستام اتفاقی من رو توخیابون دید نشناخت اومد نزدیک متوجه شد که من هستم و گفت چه کاری باخودت کردی حیف نبود واقعا پشیمون هستم و تصمیم گرفتم که هرجایی تونستم اطلاع رسانی کنم تو دام این جور پزشکها نیافته کسی چون توی مشاوره هم آدم رو خوش بین میکنن ولی یه عمر زندگیه آدم رو تحت تاثیر قرار میدن 

منم تقریبا همزمان با شما عمل کردم اول هاش عالی بود گچ رو برداشتم فوق العاده بود بعد چند ماه قوز در آورد کم کم داره میره قوز ولی خیلی نگرانم نکنه کامل درست نشه با بقیه جاهای بینی م مشکل نداره خوبه فقط این قوز بینی چند ماهه اعصاب نزاشته برام خلاصه بعد عمل بینی ۷ ۸ ماه باید اعصاب فولادین داشته باشی تا بینی کامل درست بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سبک کار این دکتر کاملا طبیعیه اصلا بینی رو قوس نمیده یا اندازه خیلی کمی قوس میده 

تعجب میکنم چطوری برای شما رو این قدر قوس داده 

عکس داری از بینیت؟

پرواز ۷۵۲🕊️ به یاد ۱۷۶ سرنشین و یک نوزاد متولد نشده 🖤   چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

منم تقریبا همزمان با شما عمل کردم اول هاش عالی بود گچ رو برداشتم فوق العاده بود بعد چند ماه قوز در آ ...

شما پیش همین دکتر عمل کردی؟

پرواز ۷۵۲🕊️ به یاد ۱۷۶ سرنشین و یک نوزاد متولد نشده 🖤   چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

شما پیش همین دکتر عمل کردی؟

نه من جای دیگه عمل کردم فقط خواستم بگم شما تنها نیستی عمل بینی هر چقدر که زیبایی داشته باشه و قشنگ بشه همون اندازه دردسر و دنگ و فنگ داره ؟

شما قوز در آورد بیتی ت ؟ من از دکترم و بقیه که عمل کردن میپرسم میگن طبیعیه جایی که استخوان شکسته شده قوس بگیره موقع ترمیم یکم برآمده میشه خودش بعدا درست میشه من نگرانم کامل خوب نشه

نه من جای دیگه عمل کردم فقط خواستم بگم شما تنها نیستی عمل بینی هر چقدر که زیبایی داشته باشه و قشنگ ب ...

آره عزیزم منم شنیدم برای بعضیا ممکن قوز در بیاره که به مرور از بین میره

منم تقریبا همزمان با شما عمل کردم اول هاش عالی بود گچ رو برداشتم فوق العاده بود بعد چند ماه قوز در آ ...

به من توی ماه چهارم گفت تغییری نمیکنه بینیت همینه چون پوستم نازک هست و واقعا هم تغییر نکرده از ماه چهارم قوز بینه خودم رو برنداشته کلا فقط بقیه ی قسمت های بینیم رو آورده بالا تا با ارتفاع قوز تراز بشه برای همین یه بینی بزرگ و با ارتفاع زیاد تحویلم داد

سبک کار این دکتر کاملا طبیعیه اصلا بینی رو قوس نمیده یا اندازه خیلی کمی قوس میده تعجب میکنم چطوری بر ...

من قبل از عمل برای مشاوره رفتم پیشش و گفتم بیینه طبیعی یمخوام و قوس نیمخوام داشته باشه یا بسیار کم باشه قوسش اگه که مردونه میشه اما درست قبل از نوک بینی حدود سه تا چهار سانت بالاتر تقریبا از وسط بینی تا نوک بینی یه  قوس شدید داده و نوک بینیم به شدت تیز و بلند و دراز شده 

نه من جای دیگه عمل کردم فقط خواستم بگم شما تنها نیستی عمل بینی هر چقدر که زیبایی داشته باشه و قشنگ ب ...

بله به علت ورم ممکنه کمی توی استخون بالا پایینی بوجود بیاد به مرور درست میشه ولی مدل بینی به طور کل مشخصه چه فرمی هست 

برای من حتی به پره هام هم دست نزد ولی تیغه وسط بینیم رو کوتاه کرد  برد بالا که باعث شد پره های بینیم از دوطرف آویزون به نظر برسه و فاصله لب و بینیم هم خیلی زیا شد

به من توی ماه چهارم گفت تغییری نمیکنه بینیت همینه چون پوستم نازک هست و واقعا هم تغییر نکرده از ماه چ ...

بخدا حیف اسم جراحه که روی بعضی آدما بزاری .

حالا بینی من با اینکه استخونی و پوست نازک بود ولی روز به روز عوض میشه از اولش هی ورمش می‌خوابید شکلش مشخص میشد و واقعا راضی بود خیلی قشنگ شده بود تا اینکه ۱ ماهه و ایناست قوز در آورده اعصابم داغون شده البته بجز خودم کسی متوجه نمیشه هر چقدر هم نشون میدم میگن خیلی حساسی ما چیزی نمی بینیم

خود دکتر چقدر دستمزد گرفت ازت؟ هزینه ت از من بیشتر شده

بخدا اگه میدونستم میخواد گند بزنه میگفتم دستی 75 تومنو بهت میدم فقط خرابش نکن ): 

هرچی قبل از عمل بهم گفته بود بر عکسش انجام داده و من پرسیدم ازش مثلا فلان تغییر رو میشه رو بینیم داد یانه اگه نمیشه عمل نکنم گفت نه اتفاقا میشه دیدش که دودلم و میترسم بم گفت بیا عمل کنمت خیلی بهتر میشه ))))))))):