2777
2789
عنوان

دکتر حسام جهاندیده

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 18 پست
بخدا حیف اسم جراحه که روی بعضی آدما بزاری .حالا بینی من با اینکه استخونی و پوست نازک بود ولی روز به ...

خداروشکر که راضی هستی من اتفاقا اولش خیلی صبوری کردم که ورمش بخوابه ولی آخرین دفعه که رفتم پیشش و این نکات رو بهش گفتم که راضی نیستم آیا بهتر میشه بهم گفت که تغییری نمیکنه و همینه فرم بینیت و اصلا اعتراض من رو قبول نکردگفتم حداقل قبل از عمل میگفتی که امکان انجان نشدن خواستم هم وجود داره حداقل با دید بازتری بیمار تصمیم بگیره من اگه احتمالش رو بهم میدادن که اینطوری میشه هررررررررگز عمل نمیکردم

بخدا اگه میدونستم میخواد گند بزنه میگفتم دستی 75 تومنو بهت میدم فقط خرابش نکن ): هرچی قبل از عمل بهم ...

خیلی زیاد ازت گرفته هزینه من کلا شد ۵۰ تومن ولی هر چی رو برگه نوشته بود و اتاق عمل دادم دکترم انجام داده این قوز بینی درست بشه بقیه ش اوکیه میترسم درست نشه سوهان کشی بخواد از بی حسی های سوهان کشی هم خیلی میترسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی زیاد ازت گرفته هزینه من کلا شد ۵۰ تومن ولی هر چی رو برگه نوشته بود و اتاق عمل دادم دکترم انجام ...

آره دقیقا خیلی هم گرون میگیره و همه فکر میکن به به حتما کارش خیلی خفنه که اینهمه هم قیمت دااره فقط چون توی تلویزیون یه برنامه آوردنش ولی من هم گول عکسای پیجش و قیمت بالاش رو خوردم 

برام مهم بود که بینیم مصنوعی نشه و ظریف کار بشه وطبیعی ولی گول حرفاش رو خوردم 

بینیت خوب میشه قوزش سوهان کسی هم کاری نداره کاش همه مشکلات  با سوهان کشی حل میشد ):  چند تا از دوستای من سوهان کشیدن و خیلی راضی هستن و مشکلی براشون پیش نیومد قبلش میترسیددن ولی بعد از اینکه انجانم دادن گفتن واقعا ترسی نداشت

آره دقیقا خیلی هم گرون میگیره و همه فکر میکن به به حتما کارش خیلی خفنه که اینهمه هم قیمت دااره فقط چ ...

مرسی از توضیحاتتون خیلی از سوهان کشی میترسیدم ولی اگه اینجوریه یکم صبر میکنم کامل نرفت میرم سوهان کشی. 

دکتر منم ۲ ۳ بار برنامه تلویزیونی آوردن حرف زده نمیدونم با چه معیاری دکتر هاشون رو انتخاب میکنن واسه مصاحبه😂😂😂