بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر خوب ام اس بیماریه و تشخیصش با دکتر متخصص و ام آری ممکنه ،اینجا کسانی که تخصص ندارن و درسشو نخوندن نمیتونن بگن تو ام اس داری یا نداری ، یا بگن تو چیکار کنی یا درمانش چیه.
میگفتن پام اذیتم میکنه انگار سنگینه بی حسه.خیلی اتفاقی دکتر رفتن که گفتن باید سریعا بستری بشه.چون ام اس داشت وزده بود به پا ودستشون.والان چن ساله فقط یه روز در میون آمپول میزنن وخداروشکر مشکل خاصی ندارن
والا پدر مادرم میگن چیزیت نیست انقدر مارو اذیت نکنببخشید حال خواهرتون چطوره؟شما چه علائمی داشتید؟
من سر درد های شدید بی حسی دست.تاری دید در یک چشم.ولی خواهرم فقط از نظر حرکتی دچار مشکل شده بود وپاش اذیت میکرد.دکتر رفت بستری شد وتشخیص دادن ام اس داره.از اون موقع یه روز در میون آمپول میزنه وخداروشکر بیماریش کنترل شده.من همه ی علائم و داشتم ولی دکتر گفت میگرنه.نگران نباش گل میدم بهت که ام اس نیس.