2777
2789
عنوان

دوستان هفت میلیون دارم شما بودین چی میخریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 56 پست
پتو نداریم مثلا مهمون بیاد برا مهمون ندادیم دلمم خیلی چیزا میخواد برا خونم

حتما بده پتو زشته ده کیلو طلا داشته باشی مهمون پتو نباشه بکشه روش

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب باید ببینی اونی ک کم داری واجبه؟مثلا یکی هس قهوه خوره براش قهوه ساز ولجبتره یکی هس ن چای خوره ک با همون کتری قوری ام کار درمیاد

یکی کمر درد داره جارو رباتیک باید خودت ببینب چی نیازته و ایا واجبه اگه نبود طلا

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

پتو نداریم مثلا مهمون بیاد برا مهمون ندادیم دلمم خیلی چیزا میخواد برا خونم

مطمئنی مهمون میخواد بیاد شب بمونه؟

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خب باید ببینی اونی ک کم داری واجبه؟مثلا یکی هس قهوه خوره براش قهوه ساز ولجبتره یکی هس ن چای خوره ک ب ...

نه واجبات زیاد ندارم فقط دو سه تا پتو نیاز دارم که با ۲ میلیونم میشه خرید بعدشم اونایی ک میخوام آباژور ایساده و اینکه پریز های برقمون خیلیی قدیمیه میخوام عوضشون کنم

نه واجبات زیاد ندارم فقط دو سه تا پتو نیاز دارم که با ۲ میلیونم میشه خرید بعدشم اونایی ک میخوام آباژ ...

پتو رو حتما بگیر بعدشم گفتی پول هنر دستته پس یعنی بازم میتونی این پولو دربیاری به نظرمن خونه برات بهتره

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

پس وسیله برا خونه بگیرم

این نظر منه،حالا خودت بهتر میدونی