2777
2789
عنوان

دوستان هفت میلیون دارم شما بودین چی میخریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 56 پست

۲تومن بده پتو بخر.۵تومنم بده یه پلاک قلب کوچولو بخر خیلی خوشگلن من با حدود ۲۸۰۰خریدم عالیه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی میگه پتو نداریم مهمون بیاد بزنه روشون

وسیله نداره شما میگید طلا

هرچی میشه طلا 

بابا بسه....

طلا درسته خوبه ولی ن دراین حد که هرچی میشه طلا بعد همینا میگن ما چرا پیشرفت نداریم

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

بنظرم وسیله خونه بخرکمبودهاتهمینا فردا برات اعصاب خوردی درست میکنه وگرنه دو گرم طلا که دردی ازت دوا ...

قربون آدم فهمیده😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

همه نیازهات رو بنویس اولویت بندی کن وقتی پتو نداری طلا مهم نیس

👌🏻👌🏻👌🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لباس بخر بقیشم فیلر بزن دنیا دوروزه

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مطمئنی مهمون میخواد بیاد شب بمونه؟

بالاخره یهو شاید یه مهمونی اومد که خواست بمونه باید چیکار کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طلا

اسی میگه پتو نداریم مهمون بیاد بزنه روشون

وسیله نداره 

شما میگید طلا

هرچی میشه طلا 

بابا بسه....

طلا درسته خوبه ولی ن دراین حد که هرچی میشه طلا بعد همینا میگن ما چرا پیشرفت نداریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی میگه پتو نداریم مهمون بیاد بزنه روشونوسیله نداره شما میگید طلاهرچی میشه طلا بابا بسه....طلا درست ...

گلم یکم یواشتر،خونسردیتوحفظ کن😅

من فقط عنوان خوندم😁

بعدم ۷تومن چیزی نمیشه ولی کم کم پس اندازکنه وسکه پارسیان همه رویکجابفروشه حداقل میتونه یه وسیله اساسی بخره براخونش

وخدایی که بشددددت کافیست❣
بالاخره یهو شاید یه مهمونی اومد که خواست بمونه باید چیکار کنن

گفت پتو واسه مهمون ندارم نگفت که کلا پتو ندارم یه تعدادی حتما داره

ما هم همیشه مامانمون چند دست رخت خواب تشک و پتو نو داشتن واسه مهمون همونجوریم نو مونده چون مهمون میومد از همون پتو و تشک های دم دست بهشون میدادیم چون اون یکیارو باید از فلان جا درمیاوردیم سخت و وقتگیر بود

بعد خب اسی گفت دو سه تا پتو میخوام که خیلی بشه ۲ تومن میشه ۵ تومنش میمونه میتونه چیزای دیگه هم بگیره

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲