2777
2789

جریان اینه که من اصلا تا حالا باشگاه بدن سازی نرفتم ولی دوستم زیاد رفته قرار شد باهم بریم ، اصلا من نمیدونم برنامه چقده مربی چقد رو حرکاتت نظارت می‌کنه هنوزم نمیدونم.....دوستم گفت برنامه من هست بریم منم گفتم اوکی الان ولی احساس میکنم سربارشم با اینکه سه چهار جلسه رفتیم داشت به دوست دیگم امروز میگف از وقتی دانشگاه تموم شده اینم خنگ شده یا اینکه یه روز سه بار تایم عوض کرد بهش گفتم اوکی اشکالی نداره الان داشت به دوست دیگمون میگفت میخواستم بپیچونمش نمیفهمه خنگه 

بهم خیلی برخورده همشم میگه اره نگا تو باشگاه چقد نگامون میکنن فک کنم خیلی ضایعیم احساس میکنم منظورش منم چون ازش سوال میپرسم و اینا 

چیکار کنم من ؟؟ دیگه نرم باهاش؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پول باشگاهو که دادم ولی برنامه مال دوستمه از قبل داره

برنامه که خب باید از مربیت می‌گرفتی

هر فرد به برنامه شخصی داره 

ولی دوستت خب وقتی دید شما نمیدونی این موضوعو میتونست بگه بهت  مودبانه 

پشتت حرف زدن دلیلی نداره 

پشتم حرف نزد جلوم گفت

رک میگم ولی آدم بی شعوریه

باید بری پیش مربیت و ازش برنامه بگیری

سعی کن روزایی که میری هم روزایی نباشه که دوستت میره داره میپیچونتت دیگه مستقیم تر از این که نمیتونست بهت بگه

ببین چه مربی ای تو باشگاهی که میری خوبه با منشی صحبت کن هزینه برنامه هر مربی متفاوته

من تو باشگاه هیچ دوستی ندارم و اینجوری راحت ترم 😅

یا مربی آنلاین بگیر

من مربیم آنلاینه

اخه تعجب کردم خیلی مشتاق بود باهم بریم دلیل رفتارشو متوجه نمیشم

میتونی باشگاهتو عوض کنی یا همون باشگاه رو بری

چیزی گفت چرا با من تمرین نمیکنی

بگو مربی بگیرم بهتره زحمت توهم ندم

و اینکه دوستتمثل یک مربی نمیتونه باشه عزیزم

یه حرکتو اشتباه بهت بگه ممکنه آسیب ببینی🫂

پول باشگاهو که دادم ولی برنامه مال دوستمه از قبل داره

نت پر برنامه است. تمام حرکات رو هم اصولی و درست یاد میده. ول کن دوستت رو. شرط میندم خودش هم حرکات رو درست انجام نمیده. بدنسازی اگر حرکت رو اشتباه بزنی پدر دیسک و کمر و زانو رو درمیاری. 

خب اولش آره ولی همینکه میگی خیلی ازش سوال می پرسی باعث شده حوصلش سر بره. تو هم دیگه خودت رو کوچیک نک ...

هنوز یه برنامم دوبارم تکرار نشده که جا بیفته برام قبول کن ادم یه ماه اولش قشنگ گیج میزنه تازه من رفتم یوتیوب همه حرکتا رو خودم چک کردم از قبل بدون هیچ امادگی که نرفتم

ولی درست میگی بشدتم بهم برخورده خودم تنها برم بهتره