2777
2789

خانوما موهام خیلی نازکه خیلی خیلی و ریزش داره

میگفتم برم پروتین تراپی ولی خواهرم کراتین کرده!میگه ک نرو موهات بدتر نازکه ریزش پیدا می‌کنه کچل میشی 

بنظرتون برم با نه؟

من دبدم موهای خواهرم ریخت نرغتم ازنورم از موهای وزم واقعا دارم رنج میبرم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دبدم موهای خواهرم ریخت نرغتم ازنورم از موهای وزم واقعا دارم رنج میبرم

خواهرتون پروتئین کرده؟

اره نرو بنظرم اگه اونطوریه،ابجی من کراتین رفته ،حدوذغ پروتین و کراتین یکیه دیگه ،الان موهای خواهرم یه عالمههههعه می‌ریزه یه عالمهههه

خواهرتون پروتئین کرده؟اره نرو بنظرم اگه اونطوریه،ابجی من کراتین رفته ،حدوذغ پروتین و کراتین یکیه دیگ ...

اره  پروتیینه رسما موهاش نابود شد اما خیلی خوشگل شده بود موهام خیلی زشته دیوونه شدم نرم نمیشه انگاری شلخته ام

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
اره پروتیینه رسما موهاش نابود شد اما خیلی خوشگل شده بود موهام خیلی زشته دیوونه شدم نرم نمیشه انگاری ...

خب برو شما چون ریزش مو بنظرم خیلی بهتر از موهای شلخته و وز هستش 

من موهای خودم صاف و شلاقیه ،فقط خیلی ریزش دارم،برای این میخواستم برم کذموهام پروتئن بشه و ریزش قطع شه ولی شنیدم و دیدم ک انگار ریزش میاره

خب برو شما چون ریزش مو بنظرم خیلی بهتر از موهای شلخته و وز هستش من موهای خودم صاف و شلاقیه ،فقط خیلی ...

ن اخه موهام جنسش ضعیفه زیادم پرپشت نیس میترسم

من خودم کراتین کارم پروتئین ریزش نمیاره اماکراتین متاسفانه بله

میشه لطفاً راهنمایی کنید من رو خواهش میکنم درست راهنمایی کنین چون واقعا افسردگی میگیرم من

من موهام صافه صافه و ابریشمیه نرم نرمه ولی ریزش دارم

بنظر شما ک کارتون اینه پروتئین باعث پر شدن موها و قطع شدن ریزش میشه؟

یا صرفا فقط برای صافی و ابریشم صافیه 

میشه لطفاً راهنمایی کنید من رو خواهش میکنم درست راهنمایی کنین چون واقعا افسردگی میگیرم منمن موهام صا ...

عزیزم شما باید برای درمان ریزش مو برید دکتر ممکنه مشکل داخلی بدنتون وهورمون ها و خلاصه چکاپ کامل بگیرید که اینو دکترا خودشون میدونن اگه ارثی نباشه واما پروتئین تراپی که کار ماهست اصلا ربطی به درمان ریشه مو و ریزش مو نداره فقط برای نرم ولطیف شدن ساقه مو و تا۶۰درصد صافی و درمان موخوره وخشکی وزبری ساقه موهست گلم