2777
2789
عنوان

یعنی منم می‌توانم مثل بقیه رانندگی کنم قشنگ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 64 پست

مسلما رانندگی شمایی که ۲ هفته اس پشت فرمون میشینی با اونی که ۱۰ ساله داره میشینه قابل مقایسه نیست ولی اونام که از روز اول حرفه ای نبودن

فقط با بوق و فحش راننده های دیگه به خصوص مردای بی شخصیت و پررو خودتو نباز و اعصابت بهم نریز. اعتماد به نفس که داشته باشی رانندگی برات آسون میشه و سریع تر حرفه ای میشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه دور دو فرمون نمیزنی؟

نه 

دم‌مدرسه یه خیابون بزرگه که با یه فرمون هم میشه راحت دور زد 

منم رفتم وایسادم سر یه کوچه که طرف میخواست ماشینشو دربیاره از کوچه بیرون 

حالا خیابون اصلا خلوت نمی‌شد دور بزنم اون ماشین هم داشت میومد بیرون از کوچه یه وضعیتی بود افتضاح 

دیگه دلمو به دریا زدم دور زدم تو‌اون شلوغی خیابون

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
نه دم‌مدرسه یه خیابون بزرگه که با یه فرمون هم میشه راحت دور زد منم رفتم وایسادم سر یه کوچه که طرف می ...

حالا الان که نه کلا

اگر کلا دور دو فرمون نمیزنی که هیچی 

اگر میزنی که دنده عقب بلدی چیزی نیست😁

من رانندگیم با دنده عقب شروع کردم😂 همبن نشستم تو ماشین آموزشگاه گفت خب برو عقب ماشین در بیار آسونه چیزی نیست😁

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

منم سه سال گواهی نامه دارم 

ماشینم تو پارکینیگ 

انقد استرس دارم اصلا نمیتونم رانندگی کنم مخوصا تو شهر شلوغم 

وقتی میرم خونه مامانم اینا شهرستان رانندگی میکنم ولی کرج نمیتونم

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
نه دنده عقبم راحت یاد میگیریمن عاشق رانندگیم🫠

منم همینطور 

خودم هنوز باورم نمیشه انقد زود یادش گرفتم ولی دنده عقب واسم شده مشکل بزرگ 

صبح خواستم برم نون‌ تازه بگیرم بعد بیام خونه ولی ترسیدم دنده عقب لازم بشه و نتونم و ابروم بره 

نه دم‌مدرسه یه خیابون بزرگه که با یه فرمون هم میشه راحت دور زد منم رفتم وایسادم سر یه کوچه که طرف می ...

عزیزم برا تنهایی رفتنت فعلا زوده عجله نکن یه مربی بگیر تا. اشکالات ریزتو بهت بگه

خدایی نکرده پول اموزش بدی بهتره تا خسارت بدی

من از شما بدتر بودم ولی الان به لطف خدا سرویس مدرسه هم شدم ولی هزینه کردم تا بعدا خسارت ندم و...

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

منم همینطور خودم هنوز باورم نمیشه انقد زود یادش گرفتم ولی دنده عقب واسم شده مشکل بزرگ صبح خواستم برم ...

با همسرت جاهای خلوت برین زیاد دنده عقب بگیر نگرانش نباش یادش میگیری

فرقی با دنده جلو نداره . بعد عزیزم تا کامل مسلط نشدی جون خودت و بچه هات و دیگران رو به خطر ننداز

کامل بلدم بعد همه میگن تا تنها نری راننده نمیشی واقعا قبول دارم این حرفو‌

تا وقتی کسی پیشم بشینه استرس می‌گیرم ولی تنهایی اعتماد بنفسم بیشتره 

فقط این دنده عقب منو میترسونه

منم سه سال گواهی نامه دارم ماشینم تو پارکینیگ انقد استرس دارم اصلا نمیتونم رانندگی کنم مخوصا تو شهر ...

کرج شلوغه؟ 😁

حالا من کرجم و ۱۱ ساله راننده ام

ما هم حس میکنیم شهرستانا بد میرونن

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...