2777
2789
عنوان

استاد عزیزم سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 23 پست
آره متاسفانه😭😭😭😭 به خاطر حفظ نژاد سفید اروپایی

بنگاههای جنسی استفاده جنسی از کودکان فروش اعضای بدن و.... اینا تو کتب تاریخ خود آمریکا هست و فقط نویسنده برگردان کرده هیچ دخل و تصرفی توش نداره

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

👽👽👽👽👽👽👻👻👻👻👻👻👻

جدی میگم

کلی مقاله خوندم که کارهای ناسا خطرناکه و احتمال اینکه کره زمین استرالیا یا امریکای بعدی باشه هست

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
این هم آخر عاقبت فضولی

والا

در مورد وویجر۱و۲ بخون

الان تو فضای بین ستاره ایه

اطلاعات لوکیشن زمین نسبت به ستاره های اطراف موجوداتی که رو زمین زندگی میکنن ۲۵۰ تا زبان دنیا شکل گونه زن و مرد انسان همش از دم داخلشه

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
تاریخ هم نخوانی جنایت هاشون کاملا توی زندگیمون مشهود ساخت ویروس کرونا و ویروس های جدید حمله به کشوره ...

چقدر متاسف میشم می بینم جووون ایرانی شغل خوبی که تو ایران داشت مهندس پالایشگاه بود رها کرد ، خونه و ماشین اش را هم فروخته رفته فرانسه کارگر فروشگاه شده 

بهش میگم بیا ، میگه مجذوب اینجا شدم به هیچ قیمتی دلم نمی خواد برگردم ، پدر و مادر و خانواده را رها کرده رفته داره برای اونا نوکری می کنه  اینجا مهندس بود و استخدام بود.