2777
2789
عنوان

کیا بچه کلاس اولی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 27 پست
چه بد عادتش کردیمن بچم پیش دبستانیه یه روز کوکو سبزی یه روز سیب زمینی سرخ کرده یه روز نون و پنیرگردو ...

از اول بد غذا بود

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای یعنی چی آخه گناه ما چیه😂

مادری خواهر ،مادری.گناهمون مامان شدنه😂چاره چیه دیگه.سخت نگیر.باش همدلی کن.من مثلا میگم اره واقعا چیه این مدرسه.کی دوست داره صبح زود پاشه.منم دوست نداشتم و این حرفا.راحتتر کنار میاد انگار اونوقت.صبحونه هم که دختر من کلا صبحونه نمیخوره.اصراری ندارم.فقط میگم مسواک بزن یا یه چیزی بذار دهنت بو نده.نه اونو اذیت میکنم نه خودمو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من سی تا بچه کلاس اولی دارم هر روز هم به شوق یادگرفتن نشانه جدید میان مدرسه محیط مدرسه براش شاد هست؟ ...

جشن که زیاد نمیگیرن .چه خوب شماخودتون خوبین که بچه دوست داره بیاد

پسرم زیاد از معلمش خوشش نمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادری خواهر ،مادری.گناهمون مامان شدنه😂چاره چیه دیگه.سخت نگیر.باش همدلی کن.من مثلا میگم اره واقعا چی ...

واقعا😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لقمه نمیخوره چی بزارم اخه صبحانه .فقط هله هوله دوس داره.نه کسی اذیتش نمیکنهمیره بوفه وسایل میگیره

پنکیک . کیک . میوه‌‌ . نون تست و شکلات صبحونه ‌‌‌.‌ساندویچ نمیدونم الویه و کتلت و هرچی که دوس داره

دعواش نکن .. هرچی دعواش کنی اوضاع خرابتر میشه

بگو پاشو برو باسواد شو .. که بتونی به شغل موردعلاقت برسی بعد با پولای خودت واسه مامان هدیه بخری

از دوران مدرسه خودت بگو..‌که اره منم خیلی سختم بود صبا بیدار شم ولی چون خیلی خوش میگذشت با دوستام و چیزای جدید یاد میگرفتم خوشحال بودم

دختر منم یه مدت هر صبح دلدرد داشت ..‌که کاریش نداشته باشم بخوابه 😂 

بچه داشتن واقعا دردسره..‌هرچی بزرگترم‌میشن بیشتر میشه چالش هاشون😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
به معلمش گفتم ببینم چطور میشه .آخه هر روز میگه نمیرم.با کسی مشکلی نداره.شاید معلمش یکم سخت گیره به خ ...

ببین دوست پیدا کردن خیلی مهمه توی شوق بچه ها برای مدرسه رفتن . من چون خودم بچه مدرسه ای دارم این رو تجربه کردم . ممکنه پسرت نتونسته باشه هنوز دوست خوب پیدا کنه برای همین علاقه نداره . این مورد هم خیلی مهمه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
از اول بد غذا بود

حالا که اونجوره خودت خوراکی بخر اگه شیر دوست داره شیر بخر کیکم درست کن

یا ساندویچ و نون تست بگیر براش ساندویچ درست کن 

اونجا معلوم نیس چی بخوره 

آجیل اگه دوست داره 

کلا دعواش هم نکن با دعوا درست نمیشه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
مادری خواهر ،مادری.گناهمون مامان شدنه😂چاره چیه دیگه.سخت نگیر.باش همدلی کن.من مثلا میگم اره واقعا چی ...

وای باز شما خوبه همدلی میکنی خدانکنه من تو خونه غر بزنم مامانم دبیرن انگار بهشون توهین شده شروع میکنن از فواید مدرسه گفتن یا کافیه از معلمی گله کنم ۸۰ درصد حقوق میدن به معلم😁😑

وای باز شما خوبه همدلی میکنی خدانکنه من تو خونه غر بزنم مامانم دبیرن انگار بهشون توهین شده شروع میکن ...

😂😂😂منم دوست دارم غر بزنم بگم یه مدرسه میری،برا اونم انقد غر میرنی رو اعصاب من راه میری.ولی دیگه مجبورم ادای مامانای خوبو درآرم که بیشتر زده نشه از درس و مشق😅

پنکیک . کیک . میوه‌‌ . نون تست و شکلات صبحونه ‌‌‌.‌ساندویچ نمیدونم الویه و کتلت و هرچی که دوس دارهدع ...

اره واقعا ممنون از راهنماییتون گلم خدا گل دخترو برات نگه داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای باز شما خوبه همدلی میکنی خدانکنه من تو خونه غر بزنم مامانم دبیرن انگار بهشون توهین شده شروع میکن ...

همسر منم معلمه اونم میگه این بدتر میشه😂

بعد جالبه پسر میگم مدرسه خودم نمیرم با بابام میخوام برم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا که اونجوره خودت خوراکی بخر اگه شیر دوست داره شیر بخر کیکم درست کنیا ساندویچ و نون تست بگیر براش ...

دقیقا با دعوا بدتر میشه ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه قدر خوبه که اینطوری خودتم اذیت نمیکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40