2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلومه که نهجلو میرفتم جلو همشون مینشستم زار زار گریه میکردم

نه میرفتی جلو باوقار میگفتی با دوستام اومدم اینجا از دور دیدمت عزیزم شک کردم اومدم ببینم خودتی!

مگه حتما باید گریه کرد

معلومه که نهجلو میرفتم جلو همشون مینشستم زار زار گریه میکردم

عریزم تو ک اشتباه نکردیم اون اشتباه کرده بود باید میرفتی 

اصلا ب روش نیاوردی 

دوستات نامزدتو میشناسن 

بهش میگفتی چند روز پیش تو فلان جا بودی با کی بودی اینا ببین حرفش چیه بعد بگو اخه تو رو دیدن یه چیز ب من گفتن میخوام بدونم راسته یا دارن ذهنیت منو خراب میکنن  ببین چی  بهت میگه

عریزم تو ک اشتباه نکردیم اون اشتباه کرده بود باید میرفتی اصلا ب روش نیاوردی دوستات نامزدتو میشناسن ب ...

از دیشب که دوجا پیام دادم بهش هنوز نه سین زده نه جواب داده

دختری از جنس غم.🎀

آه از مادری که دخترک کم سن و سال و بی‌ تجربه اش رو به سوی یک عمر زندگی دردناک سوق میده...

عزیز من، مگر لباس هست که چند سال نامزد باشید و بعد اگر شد عقد کنید؟ وابستگی، رابطه و دیدگاه مردم ناخودآگاه یک ازدواج غلط رو شکل میده...

شما هنوز هیچ دانش و تجربه ای برای برخورد با ساده ترين مسائل زندگی پیچیده زناشویی ندارید، شما هنوز باید به جوانی و شادی و درس و ارتقا خودتون برسید عزیز من...

فقط هجده بهار گذشته از عمرتون و زمان درگیر شدن با دشواری های زندگی نیست...

خداوند یاریم کنه مبادا در حق دخترم چنین خطای بزرگی مرتکب بشم...

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
اینی که الان نامزدم باهاش پسرِ دختر عمه پدرمهخیلی خانواده خوب و اصیل و اینامادرشم خیلی منو دوست داشت ...

ینی چی مادرش منو دوس داره   

عزیزم وقتی طرف با کسی دیگس مشخصه دیگه 

حالا شما برو سر زندگی بعد دوتا بچه تصمیم ب طلاق بگیر