2777
2789

ما آدر مراسم نامزدیو گرفتیم و همچی خیلیم قشنگ و خوب داشت جلو میرفت

تا اینکه من دو سه تا ازدوستام دو روز پیش رفتیم خرید

مرکز خریدی که رفته بودیم خیلی بزرگه 

ما رفتیم بشینیم کافه-رستورانی که همونجا بود من مادرم زنگ زدن پاشدم رفتم کنار باهاشون صحبت کردم

توی همین حین که داشتم راه میرفتم و صحبت میکردم

نامزدم و اکیپشکه میشد چند تا از دوستای پسرش و چند تا دختر دیگه با هم نشسته بودن 

تا همینجا مشکلی نبود

مشکل از اینجا شروع شد که نامزدم دستشو انداخته بود دور کمر یکی از دخترا و حرف میزدن

دختری از جنس غم.🎀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز مهربونمروز منو این پیام ساختچی ازین بهتر میتونه باشه برای کسی😍💖الهی شکرلبخندتون همیشه جاری❤🤍

همیشه به دخترم مهرسا،که ۹ ساله هستش میگم: اسمت به نیکی و خوبی عالمگیر بشه.به شما هم همین آرزو دارم.

اوه چه خبره . بابا به پیر به پیغمبر زندگی کردن بلدی میخواد عقل و تجربه و شعور متقابل میخواد خانواده ...

نمیدونم واقعا

کلا این دو روز از پشت در اتاقم تکون نخوردم

دختری از جنس غم.🎀
همیشه به دخترم مهرسا،که ۹ ساله هستش میگم: اسمت به نیکی و خوبی عالمگیر بشه.به شما هم همین آرزو دارم.

چه دعای قشنگی چه عالی

امیدوارم این دعای قشنگ شما در حق مهرسای عزیزم مستجاب شه

خوش نام و نیکو باشه

مامان منم یه دعایی داره خیلی قشنگه

میگه خدایا بچه های من نور بشن و بتابن

منم برای مهرساجان این دعا رو میکنم🤍🌱✨

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ای به خدا بچه ای . نکن . من نسل شمارو درک نمیکنم که هیچی برای آینده ندارین فقط شووووهر میخواین

من که شوهر نخواستم

مامانم گفت فعلا نامزدی کنین تا چند سال اگر جور بودین عقد کنین

دختری از جنس غم.🎀
اوه چه خبره . بابا به پیر به پیغمبر زندگی کردن بلدی میخواد عقل و تجربه و شعور متقابل میخواد خانواده ...

نه هر پسری بعضیا لاشی و جنس و ذات بدی دارن بعضیام برا خودشون ارزش دارن و از این میترسن سر دخترشون بیاد نمیکنن مث شوهر من

شوهرم میگه هروقت خاست پام بلرزه گفتم اگه من این کارو کردم و سر دخارم اومد چی!،حالا دختر نداریم بهش میگم گول خوردیا!خخخ