2777
2789
عنوان

عمه های من همشون پسر داشتن ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 68 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هنوز درگیر پسر عمه هاتی؟

کون لقشون 

بی خیالشون شو

خواستگار هم بگو برات نفرستن

حتما زیاد خودتو مشتاق نشون دادی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خواستگارایی که برام اووردن رو میگماونو گفتم که من درسم خیلی خوب بود ولی از ترم دو دوم دبیرستان درس ر ...

شما درست رو بخون . موقعیت اجتماعیت رو بالا ببر . و از دیگران هم توقع نداشته باش اوضاع خوب میشه. 

دیپلم داری؟یک دانشگاه الکی برو الان دیگه کسی با آدم دیپلم دوست نداره ازدواج کنهبرای خودت هم‌خوبه چشم ...

میخوام بعد چند سال دوری از درس کنکور تجربی شرکت کنم چون تا حالا شانسمو تو کنکور امتحان نکردم

خواستگارایی که برام اووردن رو میگماونو گفتم که من درسم خیلی خوب بود ولی از ترم دو دوم دبیرستان درس ر ...

خوب گلم تو این دوره زمونه دختر زیر دیپلم زیاد وجهه جالبی نداره. چرا انتظار داری الان با یه پسر سطح بالای پولدار یا با پسر عمه خوشتیپ و پولدارت ازدواج میکردی؟ شما هم باید تلاش میکردی موقعیت خودت رو بالا میبردی. تو ایران بلاخره کمی تحصیلات برای رسیدن به سطحی از وجهه اجتماعی و درامد نیازه

نگفتم حتما خواستگاری کنن گفتم تو ازدواج من دخالت نکنن

برات خاستگار میارن مگه بده؟؟

ولی بنظرم منظورت بود ک بیان خاستگاریت 

حالا بنظرم زیاد سخت نگیر

اگر دانشگاه میری خب اونجا برات کیس پیدا میشه

یا بری سرکار و ایتا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

به نظرم یا درستو  ادامه بده یا برو آرایشگری یاد بگیر  بهشون بگو نمیخواد محبت کنید برام خواستگار بفرستید فکر پیشرفتت باش نه که منتظر باشی یکی بیاد  خوشبختت کنه 

یاد دختر دایی های شوهرم افتادم اونام هنوز درگیر اینن چرا با اینکه ۸تا پسر عمه داشتن ولی همه رفتن زن از غریبه گرفتن،در حالی که من واقعا به مادرشوهرم حق میدم،معیارهای ازدواجشون اصلا باهم جور نبوده،

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اونا که نمیتونن پسراشونو بیارن خواشتگاریت خب پسراش به شنا علاقه نداشتن انتخاب دیگه ای داشتن دلیل نمیشه بخاطر این ناراحت باشین که

اما بخاطر خواستگار‌آوردن خب حق داری‌ناراحت شی

ولی چرا درسو ول کردی؟میدونی چقدر اینجوری به خودت آسیب زدی؟سطح خودتو تو نظر بقیه پایین آوردی؟

همین پسرعمه هات میگی پولدار که نمیان زیر دیپلم بگیرن نمیخام توهین کن اصلا دارم راهنماییت میکنم ولی حدتقل دیپلم واسه هرکی واجبه مگه اینکه شغل خیلی خوبی داشته باشی

شاغلی؟