2777
2789
عنوان

عمه های من همشون پسر داشتن ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 68 پست
من آس و پاس شب میرسم خونه سرمو میزارم رو بالشت خواب هفت پادشاهو دیدم

سرکار میری حتما ک انقد خسته ایی

خسته نباشی خانوممم

کم‌پیدام شدی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

سرکار میری حتما ک انقد خسته اییخسته نباشی خانومممکم‌پیدام شدی

اره کار میکنم

ممنونم 

چه خبر 

تو قرار نبود پارتنرت بیاد خواستگاری؟ 

چی شد ؟

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره کار میکنمممنونم چه خبر تو قرار نبود پارتنرت بیاد خواستگاری؟ چی شد ؟

وای ولم کننن

گیر داده ، میترسه من برم دانشگاه اونو یادم بره😂😂😂

منم اصلااا نمیخام دم به تله بدم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

وای ولم کنننگیر داده ، میترسه من برم دانشگاه اونو یادم بره😂😂😂منم اصلااا نمیخام دم به تله بدم

😂😂

بهش بگو ترست به جاست عزیزم

تو دانشگاه پسرای خوشتیپ زیاده😎

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

😂😂بهش بگو ترست به جاست عزیزمتو دانشگاه پسرای خوشتیپ زیاده😎

😂😂نه ولش کن

پریروز میگفت توروخدا بگرد یه خونه پیدا کن منم بیام اونجا

گفتم‌بشین بابا میخوای بیای چی کنی یه چهار سال میخوام از دستت راحت باشم😂😂

😂😂نه ولش کنپریروز میگفت توروخدا بگرد یه خونه پیدا کن منم بیام اونجاگفتم‌بشین بابا میخوای بیای چی ک ...

میخوای راحت باشی 🤨

زرنگیا

دنبال کیس بهتری 😂

میخوای راحت باشی 🤨زرنگیادنبال کیس بهتری 😂

نبخدا دوسش دارم

ولی خب اخه بخوام ۲۰ شوهر کنم خدایی زوده

حداقل بزارع ۳ سال دیگ بیاد

بعد ازونور من اصلا در خودم نمیبینم بخوام مسئولیت یه زندگی یه ادم دیگه رو داشته باشم

میخوام درس بخونم اونم شهر دور ، جور در نمیاد

اونم ازونور گیر داده ک من میخام بیتم😐😶😑

نبخدا دوسش دارمولی خب اخه بخوام ۲۰ شوهر کنم خدایی زودهحداقل بزارع ۳ سال دیگ بیادبعد ازونور من اصلا د ...

پس خدارو شکر کنم که پارتنر ندارم

شانس دارما

پس خدارو شکر کنم که پارتنر ندارمشانس دارما

ببین خیلی خوبهه

ولی اشتباه من این بود سن پایین وارد شدم 

یجوری دیگه خسته شده ازین قایم موشک بازی ها

بعد ما فاصله ُنیمدن ۷ ساله ک اقا فکر میکنه ۷۰ ساله 

مثلا میگه من اگر تا سال دیگه زن نگیرم دیگ دیره😐😒 

هرچی میگم زیر ۳۰ اخه کی زن‌میگیره اصلاشو نمیده

ولی خب سر سن درست خیلی خوبه